Gå videre til hovedindholdet

Børnehjørnet

For mig er det vigtigt med forskellige kroge / opholdssteder i haven. At få forskellige oplevelser, når jeg går rundt i haven og mulighed for at sætte mig ned og slappe af..
For mig har indretningen af haven, en ligeså stor betydning som indretning at selve boligen.
Det er ingen hemmelighed at jeg har følt mig en smule begrænset her i vores lille byhus, men haven passer til huset, synes jeg - er lille og hyggelig og har dækket vores behov, men nu er det som bekendt tid til at komme videre og prøve kræfter med nye udfordringer.

Jeg har allerede vist lidt fra vores have og nu er turen kommet til "Børnehjørnet". Det er ikke fordi der ikke er plads til ungerne, de andre steder - men dette er deres hjørne i haven, med plads til lidt motorisk udfoldelse i form at en gynge og en træstamme, der er god at gå balance på.. Det er også her hækken er indtil naboen er lidt "utæmmet" og græsset til tider er lidt længere og mælkebøtter mv. får lov til at blive stående..

Legehuset står under det gamle blommetræ. I de små bede foran huset er der plantet jordbær.
Til højre kan I lige ane en af vores andre hyggekroge - men den må I vente med at se til et andet indlæg..

Velkommen står der på skiltet, der hænger på døren.
Jeg har lige købt det idag, da jeg var på en lille shoppingtur med en god kollega - synes det passer fint hertil legehuset - og ungerne er vilde med deres EGET dørskilt ;0)
Postkassen er de også rigtig glade for - og den har jeg slæbt med hjem i toget fra shoppingtur i København - den og så en 5-6 andre poser ;0)

Sandkasse skal der til..

Da vi fældede et gammelt træ, lagde vi stammen her til balancegang mm.
I græsset omkring gemmer der sig også forskellige krible krable dyr, der er spændende at kigge på..
Læg mærke til rabarberen i baggrunden. Den får altid lov til at går i blomst og den har tit fungeret som gemmested for forskellige figurer mv.

Der bliver solgt mange is gennem dette vindue -dem kan man sidde og nyde lige her ved bordet, hvis der altså ikke lige bliver serveret kaffe eller kage eller pizza eller .. eller...
Ved siden af vinduet hænger der et is skilt i metal..

Jeg synes "børnehjørnet" er blevet godt integreret i haven og det er et sted, hvor der bliver brugt megen tid.

Jeg elsker at se mine børn lege her 

Kommentarer

  1. Sikke et dejligt og indbydende frirum børnene har sig der:)

    SvarSlet
  2. Hvor er det bare godt! Et rigtigt hyggeligt hjørne :-) Knus; Heidi

    SvarSlet
  3. Virkelig et dejligt sted at være barn tænker jer : ) Så mange fine detaljer.

    SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.