mandag den 2. maj 2011

Status rapport SFO start..

Så oprendt dagen, hvor ældstebarnet skulle starte i SFO.
Jeg har haft fri idag og har også fri imorgen, for at lave en god start med lidt kortere dage.

I lang tid har han ikke glædet sig til at skulle starte, men efter at børnehaven var på besøg i SFO'en inden påske hjalp det noget på det - heldigvis! Jeg var ved at blive lidt nervøs..

Men altså,  han og jeg drog rask afsted, efter at have afleveret lillesøster i børnehaven - hvor han selvfølgelig ikke skulle med ind og sige "hej" :0)

Vi fandt hans plads i SFO'en, sagde "God Morgen" og fik lagt madpakken på plads. Herefter satte han sig sammen med nogen af de andre drenge, han kender fra børnehaven, og tegnede lidt.
Jeg fandt en kop kaffe og sad og sludrede lidt med min veninde, hvis datter også skulle starte idag.
Efter ca. 10 min meddeler knægten at han gerne vil ud - fint nok min dreng :0) Så han tog tøj på og susede ud på legepladsen.. Så sad jeg der med kaffen og tænkte "Det her skal sgu nok gå ;0)..".
Jeg sludrede færdig med min veninde, aflate at løbe en tur når hun havde sagt farvel til sin datter og så gik jeg på legepladsen og sagde "Farvel" til min STORE SEJE knægt!

Da jeg hentede ham igen senere på dagen, havde han dejlige røde kinder og spillede fodbold med et par drenge fra 1. klasse - helt ærligt mor, hvor svært kan det være!!

Behøver jeg fortælle hvor lettet jeg er?
Men jeg synes altså stadig det er lidt vildt han er startet - og er sgu stadig lidt pylremor i forhold til de knubs han vil få fremover, mobning osv.. Meen det er nok noget der hører med til mødrerollen mon ikke ;0)


Hmm denne magnet fik jeg af min mor, da sønnen kom til verden :0)
- Meen synes ikke arbejdet - læs bekymringen, bliver mindre fordi de bliver større :0)

God mandag

5 kommentarer:

 1. Sådan:) - Din dreng ved hvordan det skal klares:).

  Der er noget om det, når man siger; "små børn, små problemer - store børn - store problemer" og problemer kunne vel nemt udskiftes med bekymringer;)
  Kh. Louise

  SvarSlet
 2. Først tak for award´en :o) Den er jeg glad for !! Vupti så startede "din" store dreng i SFO uden problemer..DET ER ALTSÅ os mødre der er værst :o)... Er HELT vild med magneten... Den burde hænge på mit køleskab :o) !!! Min lille sveske på halvanden opfylder den tekst SÅ GODT !!!!
  Knus og go´aften
  Frk. Lehmann

  SvarSlet
 3. Hvor jeg forstår dig!
  Det er så godt nok snart to år siden, at min lille, store pige startede i skolen. Og hvor var jeg bekymret for den store, nye verden (læs skole), som hun nu skulle træde ind i.
  Min bekymring blev i den grad gjort til skamme: hun fik det endnu bedre, end hun havde haft det i børnehaven og endnu flere venner.
  Som Frk.Lehmann skriver: det er vist os mødre, som er værst.
  Din søn har fået en herlig start i SFO, og hvor er det skønt! :-)
  Knus fra Solsikke

  SvarSlet
 4. Tak for jeres søde kommentarer :0)
  Jep, tror helt sikkert det er os mødre der har det værst - sådan er det nok bare ;0)
  Sønnen er stadig glad og når han er glad er jeg også glad :0) Seje gut..
  KH.

  SvarSlet
 5. For søren da kære fru Gårdejerinde - her sidder man lige så stille og læser sine kommentar, selvfølgelig med en kop kaffe ved siden af. Jeg var lige ved at få kaffen helt op i næsen da jeg læste din kommentar, ja jeg sidder faktisk stadig og hulker lidt over den fine og meget humoristiske kommentar.
  Men ja, lad os da for søren starte en ny trend og helst af den farvestrålende slags ;o)

  Rigtig god dag du kære.
  Kram fra Jill

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥