Gå videre til hovedindholdet

Vitamin indsprøjtning

Når januar viser sig som den som ofte gør, grå og lidt småtrist, så er det altså en ren vitamin indsprøjtning at komme en tur forbi Grønttorvet..


Selvom det lige tog et par ture rundt hos de forskellige stadeholdere, sidst vi var derinde.. lige til at starte med, syntes jeg nemlig slet ikke der var noget spændende.


Men da vi så havde gået lidt rundt, hjalp det og skønne grønne stueplanter og et par fine forårsbebudere kom alligevel  med hjem til butikken.


Var også lige et smut forbi afdelingen med afskåret blomster - uhm ❤
Det gør bare noget godt med blomster - både de grønne stueplanter, de afskåret blomster og alle løgplanterne der er fremme nu.


Det er in med planter i indretningen og gerne nogle af dem, der har være sendt lidt i "skammekrogen" ;0)


Uanset hvilken plante type man er til, så er det da skønt at komme hjem med posen (eller i dette tilfælde bilen) fyldt og så gå at indrette og finde plads - at man så samtidig får et bedre indeklima også - det er da ren "win win" :0)

Kommentarer

 1. Så deilig når man kan kjøpe seg noen godbiter til å pynte opp med. Fine bilder :) Hilsen Mette

  SvarSlet
 2. Såååå skønt med smukke forårsbebudere.
  Rigtig god aften.

  Knus, Lone

  SvarSlet
 3. Der er intet som kan gøre en trist januar dejlig, som planter og blomster. Min stue er proppet med forårsbebudere 😉
  Rigtig god dag.

  Knus, Lone

  SvarSlet
 4. Nøjjjjj hvor er der bare mange fine blomster.
  Torvet kan bare noget og er langt mere fremme end her i Aalborg.
  Jeg savner de smukke blomster du viser.

  Klem og skøn dag
  Charlotte

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.