Gå videre til hovedindholdet

En smuk morgen

Sikke en fantastisk morgen det var idag.. kold - men flot!


 - og heldigvis har den blå himmel været her det meste af dagen - dejligt, for det gør altså noget godt for humøret med lidt ekstra lys ;0)


Morgenrutinen starter med fodring i hestestalden, herefter videre til høns og ænder der skal fodres og lukkes ud..


De skuttede sig noget - men det hjalp lidt på humøret, da jeg åbnede døren og de fik lov til at komme helt ud i det fri.. Jeg tør godt lidt endnu - men lige om lidt er det slut, så må de blive i gården..

Drivhuset står ved siden af hønsegården - det var også helt frostklædt og det er næsten lidt svært at forestille sig at det om nogle måneder, igen vil være fyldt med lækkerier..


Min gode følgesvend er også med ude hver morgen - og når ænder og høns er kommet ud, går vi en tur rundt om marken og "inspicerer" det hele ;0)


..jo en smuk start på dagen, hvor kameraet måtte med under armen - elsker de smukke motiver naturen giver på sådan en dag ❤


Kommentarer

 1. Under armen är där kameran hör hemma :) Din vän var fin är förtjust i de där raserna med rynkiga hakor. Det var fint med besök vid hönsgården och de två utanför var väldigt snygga - de kan få flytta hit till mig.

  Ha en fin helg! Carina

  SvarSlet
  Svar
  1. ..ja, jeg skal være bedre til at tage det med under armen..her på det sidste er det mest blevet til "mobil billeder" - men det er altså noget andet med et rigtigt kamera ;0)
   Hønsene udenfor hønsegården er en gave fra min mor og dem er jeg også rigtig glad for - synes de står så fint dernede..
   - og ham den rynkede bandit ;0) ja..han er en god kammerat..
   tak for din kommentar og dejlig dag til dig

   Slet
 2. En smuk og kold morgen. Så mærker man at man er i live når hunden skal luftes.
  Det er som regel min opgave.....
  Hvor er dine jern høns søde. Er det nogen du sælger.

  Smuk søndag
  Knus

  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. ..ja det er skønt med lidt frisk luft - og dejligt med en firbenet ven ;0)
   Nej hønsene er desværre ikke nogen jeg sælger - det var nogle jeg var heldig at få gratis igennem en lokal facebook gruppe - dem der havde dem, ville bare af med dem og vi havde lige haft besøg af ræven:-(
   Men ænderne sælger vi lidt af engang imellem - de er altså rigtig hyggelige, og ret gode snegle spisere ;0)

   Slet
 3. fin side og herlige vinter billeder, jeg har slet ikke besøgt min egen eller andres blog i de sidste to år.
  men nu vil jeg gerne have inspiration fra alle jer dygtige bloggere.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih tak :0) Dejligt du fandt vej forbi - blogland er et herligt inspirerende sted :0)

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.