Gå videre til hovedindholdet

Et strejf af jul

Jeg har haft jul på hjernen de sidste uger! Vågnet op om natten og tænkt på mos nisser, gran og kogler. .smiler.. 


Årsagen er at jeg i torsdags havde aftenåbent i butikken - vi holdt "julerelease" ;0).


Jeg har heldigvis haft god hjælp af min mor til at få alle ting på plads og hun var der også torsdag aften.


Vi nåede det hele - og, hvis jeg selv skal sige det, fået lavet en rigtig hyggelig julebutik ❤


Du kan se en video fra butikken lige her - den er fra Facebook, men du kan godt se den uden at have en profil. 


Og ellers er her også et par stemningsbilleder fra butikken.

Datteren hjalp med at pynte lidt op udenfor - hun har styret glimmerbøtten med hård hånd og sørget for at græskarrene nu ligner de fineste julekugler.. masser af glimmer :0) 


Det var en dejlig dag i torsdags - masser af mennesker lagde vejen forbi, men der var god stemning. Det var en dejlig aften ❤


Nu kan jeg "trække vejret" lidt igen og tænke på lidt andet end jul..
Kommentarer

 1. Det ser rigtig fint ud. Jeg ville gerne have været forbi, men en led hovedpine gjorde at jeg bare måtte kapitulere og gå i seng ved 19-tiden.

  SvarSlet
 2. Dejligt ser det ud. Din datter er meget gavmild med glimmeret, præcis som mit barnebarn Eva ;-)
  Her Jules der også allerede. Kan slet ikke lade være hihi
  Rigtig god dag

  Knus, Lone

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.