Gå videre til hovedindholdet

Hverdag (næsten) igen

Børnenes sommerferie lakker mod enden - det er sidste uge nu.. 

Jeg har haft 14 dages ferie og er igang i butikken igen.
14 dage -næsten- uden elektroniske medier.. 


Jeg gør det stort set hver gang, vi holder ferie - lukker ned for "forstyrrende" elektronik.. på denne måde behøver jeg ikke have dårlig samvittighed over ikke at få svaret en mail, en besked eller fået skrevet et opslag eller indlæg.. jeg kan bare koble helt af og hygge med familien ❤
Og det har vi gjort..hygget..


Pakket kurven og spist aftensmad på stranden, grillet og haft besøg af familie og venner - ungerne har haft kammerater på besøg - ja her har ikke været stille ;0). 


Vi har også været et smut i Jylland på kombineret familie - og cykelløbs ferie..


..sønnen har nemlig igen været ude og knokle.. hatten af for de rødder i den varme! Jeg synes det var hårdt nok at være tilskuer ;0)


Herhjemme har jeg fået malet i soveværelset - billeder kommer senere og yngstebarnets værelse har også fået en lille "makeover".. der skal helst laves lidt i sådan en ferie..ik. .

Men nu er det ved at være slut og snart er det hverdag igen.. egentlig helt ok synes jeg. 


Yngstebarnet glæder sig til at skulle i skole igen - mere tvivlsomt er det med brormand - han lyder knapt så begejstret! 


Men mon ikke det går alligevel - og det bedste ved hverdagene er jo at man igen kan gå og glæde sig lidt til weekenden og næste ferie ❤

Kommentarer

 1. Dejligt med sådan en stressfri ferie. Har selv gjort det samme i år. Ingen blog, intet facebook eller andet elektronisk.
  Bare slappe af og nyde gode oplevelser. Så er man ladet godt op, til hverdagen igen. Og den er jo også dejlig ;)
  Skønne billeder du viser.

  Rigtig god dag til dig
  Knus, Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det gør altså noget rigtig godt - det her med at lukke ned for elektroniske forstyrrelser.. vi gør det faktisk allesammen, når vi er i Sverige - men nu er det altså også afprøvet i Danmark ;0)
   Ha' en rigtig dejlig dag
   KH.

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.