Gå videre til hovedindholdet

Forårsoprydning

Vi rydder op..sorterer..smider ud..og sælger ud.
Vi er nemlig småt begyndt at tage hul på det næste større ombygningsprojekt herhjemme - og det kræver altså en lidt større oprydning, inden vi kan komme rigtig igang


Vi skal have omdannet den ene staldbygning til gildesal - og vi har en klar deadline!  Den skal stå færdig om et år - der skal ældste barnet nemlig konfirmeres! ( lyder alligevel lidt vild, når jeg skriver det. .ikke deadline - men sønnens konfirmation..smiler..)


I weekenden tog han og jeg en tørn med at få sorteret og gjort det sidste klar til lossepladsen..
Han og morfar har allerede været igang med nebrydning af de gamle bokse, men forude venter mange timers hårdt arbejde! Men det skal nok blive godt :0)


..og imens drengene bryder ned, fortsætter jeg oprydningen på resten af gården - det er nu meget rart at få ryddet lidt op i bunkerne, der på mystisk vis opstår ;0)

Kommentarer

 1. Hvor bliver det skønt med en stor flot gildesal. Og tænk en konfirmation om bare et år. Nej det er ski ikke til at følge med ;)
  Det er da også skønt at få ryddet op i det hele.
  Rigtig god arbejdslyst

  Knus
  Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lone
   Ja det bliver dejligt. Tænker også jeg kan bruge den, når jeg har workshop i butikken :0)
   Nej! det er slet ikke til at følge med..tiden flyver bare afsted!

   Dejlig dag til dig

   Slet
 2. Du har godt nok noget at se til.
  Sikke et spændende og lækkert projekt for så at ende ud i en konfirmation. Det er jo fantastisk.
  God arbejdslyst

  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er en ordenlig omgang! Men spændende at gå igang med og glæder mig til jeg kan være lidt mere med ;0)

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.