Gå videre til hovedindholdet

Yndlingssted

Jeg har et sted i vores hus, som jeg er særlig glad for.
Et lille "lade tankerne flyve sted" ;0)


Det er i stuen - lige foran det ene vindue. Her er udsigt ud over naboens mark og ned til skoven.


Jeg elsker at sidde her og følge med i årstidernes skiften og se på dyrelivet, der er herude. Alle fuglene - og vi har virkelig mange rovfugle - og af og til kommer rådyrene gående forbi, dernede ved skoven.. så hyggeligt.


Jeg sidder her tit med en kop kaffe og lade tankerne flyve - ofte er det tidligt om morgenen, særligt i weekenden, hvor der endnu ikke er andre der er stået op..


Tidligere sad jeg i vindueskarmen, den er nemlig rimelig bred, men nu har en gammel trækiste med et lille fåreskind på, fået plads foran vinduet - det er altså lidt rarere :0)


Mon du også har et særligt "lade tankerne flyve sted" i dit hjem?

Kommentarer

 1. Härlig plats och utsikt! Och att vakna med kaffe medan tankarna får fara fritt är helt underbart. Så gör jag också. Men i sängen... Så jag försöker placera sängen så att jag har något fint att förlora mig i :) Det är mest för att jag starkt ogillar att ha fötterna på golvet - galet, jag vet.

  Ha en fin söndag! Carina

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bestemt heller ikke helt tosset at ligge lidt i sengen :0)

   Slet
 2. Så dejlig en udsigt. Kan godt forstå det er dit yndlingssted.
  Det var da egentlig en sjov idé om vi kunne få flere med på det. Altså at lave et indlæg om sit yndlingssted. Jeg laver et med det samme ;o)
  Rigtig god aften

  Knus Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja! Det kunne være så fint, hvis flere havde lyst til at fortælle om det - jeg må kigge forbi din blog ;0)
   - dejlig aften til dig
   KH.

   Slet
 3. Mit yndlingssted i huset er sofaen foran det store vindue i min havestue. Her holder jeg meget af at sidde og lade tankerne vandre, mens jeg kigger ud på gamle træer og dyrelivet og ikke mindst himlen med fugletræk nu og da af blandt andet svaner. . Hvis solen har skinnet et par timer, bliver der nogle få grader varmere end udenfor, og når man er træt af brændeovnshygge, er det skønt at sidde derude hyllet i pels og støvler og med en dampende varm kop te.
  Ha' en hyggelig weekend
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhh det lyder også som et vidunderligt sted :0)
   Jeg ønsker mig sådan en brændeovn..

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.