Gå videre til hovedindholdet

Solskin + blå himmel = glæde

Åh hvor har de sidste par dage bare været fantastiske :0)
Frostvejr, solskin og blå himmel - nøj hvor har jeg trængt til det..
Der sker bare noget med energi niveauet og humøret, synes jeg.


Forleden morgen tog jeg de smukke billeder her - og på de her frostklare dage, hvor der er helt stille og man kun kan høre naturens lyde..der er det bare skønt at bo på landet ❤


En anden ting, der kan gøre mig glad, er fine og funktionelle ting. Derfor er jeg ekstra glad for den pakke fragtmanden havde med idag.  Den indeholdte nemlig nogle fine papirvarer fra Grand Stories Design - som er nyt mærke i butikken..

Jeg har stadig en god gammeldags papirkalender og jeg skriver stadig noter, aftaler og telefonnumre i små hæfter. Så da jeg på Formland stødte på mærket, var jeg ikke i tvivl - det var lige mig..


Fine notesbøger, blokke, klistermærker og kalendere.. ret hyggeligt og fint, hvis du spørger mig - nu håber jeg bare mine kunder tænker det samme ;0)

..er du blevet nysgerrig, kan du se udvalget i butikken lige her..


Kommentarer

 1. Stillheten blir bare mer og mre viktig synes jeg. Jeg liker å bo urbantoglandlig, så har jeg litt av hvert :) Så deilig med lysere dager nå også :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er rart med lidt stilhed i ny og næ ;0)

   Slet
 2. Smukke billeder, og jeg har som du nydt det flotte vejr i igen. Er vild med notesbøgerne.
  Rigtig god søndag

  Knys, Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er så dejligt med blå himmel.. Idag suser det noget derude - godt husene er hule ;0)
   Jeg er også helt pjattet med notesbøgerne - har selvfølgelig hapset et lille udvalg selv ;0)
   Dejlig dag til dig

   Slet
 3. Svar
  1. ..fnis.. også et stort "knys" til dig Lone :0)

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.