Gå videre til hovedindholdet

Blomsterværksted

I øjeblikket er vores bryggers omdannet til arbejdende blomsterværksted.
Jeg er igang med at lave forskellige dekorationer til butikken - og ja, jeg kunne sagtens stå ved bordet i vognporten, men jeg er trukket ind i varmen - så må jeg støvsuge lidt oftere istedet ;0)


Sidste "skud på stammen" er denne adventkrans.
Jeg har brugt en lavkrans som "bund" og denne er bundet fast på et jernstativ.


På kransen har jeg bundet forskellige typer af kogler.


Lærkegrene og lavgrene er bundet på, så de hænger ned langs stativet sammen med et par julekugler i grønne nuancer.


Jeg er vild med at arbejde i naturmaterialer og kransen her, kunne sagtens få plads i stuen.


Det skal den nu ikke, for i år, skal vores adventkrans være en hængende én af slagsen  - men det skal jeg nok vende tilbage til i et andet indlæg ;0)

Denne er nu sat til salg i butikken - og flere er på vej..

Kommentarer

 1. Svar
  1. Mange tak Charlotte :0)
   ..og rigtig dejlig weekend til dig.
   KH.

   Slet
 2. Hold da op hvor er den smuk
  Elsker når det sådan hænger ned i overflod.
  Glæder mig til at se din egen
  Ønsker dig en ny smuk uge

  Kh Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Lone :0)
   Skal nok vise billeder af min egen, når den er klar ;0)
   ..også god uge til dig.
   KH.

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.