Gå videre til hovedindholdet

Sejsbuket

Jeg har fået blomster idag :0)
En buket der har kostet blod, sved og tårer!  Det lyder måske lidt dramatisk, men det er faktisk rigtigt. Som jeg tidligere har fortalt, er sønnen herhjemme bidt af cykling - landevejscykling -og han træner hårdt og målrettet.. har stillet op i flere løb, kørt DM to gange og ja..han har også prøvet at styrte ( puha!!) Han har fået fine placeringer, men har aldrig prøvet at vinde..
Det er hans anden sæson og idag lykkedes det hele for ham og han vandt sit første løb. "Endelig mor".."jeg kunne mærke det..jeg ville vinde".. :0)
Behøver jeg sige" mor er stolt" , for hold op hvor har han kæmpet !
Når man vinder sådan et cykelløb, får man naturligvis en buket blomster - og den var sønnen så sød at give til mig ( han er godt opdraget. .smiler..).
Nu står de her i køkkenet, så vi begge kan  nyde dem ❤

Kommentarer

 1. Hvor er han sød din søn, og dygtig.
  Hils ham og sig Tillykke med sejren og den fine buket :)

  Rigtig god dag
  Knus Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ham har vi været heldig med..smiler ;0)
   Jeg hilser ham - han er stadig i sejrs rus :0)
   Dejlig dag til dig

   Slet
 2. Fedt... STORT tillykke med hans sejr.
  Og dejligt at han er så sød at give blomsterne til dig.
  Mange knus og hilsner Susan

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var nemlig lige præcis fedt! :0)
   - og ja sødt af ham, jeg fik blomsterne .. hvem ved, måske kommer der flere ;0)
   Dejlig eftermiddag til dig..

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.