Gå videre til hovedindholdet

Græskar

Idag var jeg forbi en af de lokale gårde, for at hente græskar til butikken. Jeg synes det er dejligt at kunne finde lokale leverandører - det er også med til at holde priserne lidt nede ;0)

Der var græskar i alle størrelser og farver - ja, et sandt græskar mekka!
Jeg købte nogle store grå og hvide og så nogle lidt mindre i grønne og hvide - så fine..


Her til aften snuppede jeg nogle stykker med ind på spisebordet..


Her de indgik i en let og enkelt borddekoration, sammen med humle og nogle kastanjer, som mindste barnet havde samlet i skolen idag :0)



Kommentarer

 1. Åhhhhhhh så smukke græskar du har hentet. Jeg er helt solgt. Det er umuligt at finde her. Hvide og grå. De er skattet. Jeg kan kun finde hvide i små størrelser.
  Håber du gik helt amok. For kunderne vil elske dem.

  Knus og skøn søndag
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er også helt vild med dem :0) Det var svært at begrænse sig - for han havde mange!!
   Håber du er heldig og kan finde nogle store - ellers må du en tur herud på landet ;0)
   Dejlig dag til dig
   KH.

   Slet
  2. ..og ellers må du gi' de store orange en klat hvid kalkmaling - det gjorde jeg sidste år ;0)

   Slet
 2. Øj, hvor er de græskar fine. Jeg må vist ud og køre en tur ude på landet og købe mig nogle :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaa de er så fine :0) - og ja en tur på landet, så skal du nok finde nogle.. De vil være så smukke i din kolonihave ;0)
   God eftermiddag
   KH.

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.