Gå videre til hovedindholdet

På tur

Idag har jeg været på tur med min mor. Egentlig var det bare nogle  - lidt kedelige - praktiske gøremål, der skulle klares, men det endte med at blive en rigtig hyggelig og inspirerende tur.


Vi valgte nemlig at besøge en rigtig hyggelig blomsterbutik, der ikke ligger så forfærdelig langt fra hvor vi bor. 


I butikken er der indrettet et lille cafehjørne, hvor man kan slå sig ned og få en kop kaffe/te og et stykke kage eller lidt chokolade.


Se lige en fin kop - kommer sådan til at tænke på "Fru Potts" fra Skønheden og Udyret"Butikken er super hyggeligt indrettet  - en blanding af nyt og gammelt og mange fine små detaljer og finurligheder - Lige min smag ;0)

..ret fin måde at lave et fuglebur på..

..et lille glimt fra gårdhaven, hvor vasketøjet var hængt til tørre ;0)


Det er bare noget særligt at besøge sådanne små special butikker, istedet for store konceptbutikker eller storcentre! Det bliver en helt lille oplevelse istedet for og man kan mærke at de mennesker, der arbejder i butikken er passioneret og glade for deres håndværk :0) 


Kommentarer

 1. Ja, sådanne små butikker er da bare helt klart de hyggeligste. Jeg synes faktisk der er en del af dem herude i provinsen, og jeg husker at besøge dem med jævne mellemrum :-) Den butik du viser billeder fra, ser rigtigt fin ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, du har ret - der er faktisk en del små butikker herude på landet ;0) Endnu et plus..smiler..
   Ha' en dejlig weekend
   KH.

   Slet
 2. Hvor ser der bare hyggeligt ud, jeg får helt lyst til at få fugle :o) vil du ud med hvor man kan finde den smukke perle ?
  Hilsen fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ik..jeg får også lyst til at have fugle, men tror måske Gårdejeren synes vi har dyr nok ;0)
   Hov..ja fik da slet ikke skrevet hvor vi har henne.. Du skal et smut til Store Heddinge - hos "Blomsterpigen" :0)
   KH.

   Slet
 3. Hvor ser det bare hyggeligt ud. Elsker også sådanne butikker. Har jo selv haft café, indrettet lidt i samme stil, så sidder helt og bliver lidt nostalgisk og savner den gode tid.
  Dejlige billeder, og skønt din mor og dig havde en hyggelig dag.

  Knus og smuk fredag
  Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Var slet ikke klar over du havde haft Café, Lone? Er sikker på der har været super hyggeligt, med din sans for detaljer og indretning..
   Ja, det var hyggeligt med sådan en "mor-datter dag" - også selvom man er en voksen datter ;0)
   Ha' en skøn weekend
   KH.

   Slet
 4. Så hyggelig dag. God sommer!
  :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Meget..
   - også en rigtig dejlig sommer til dig :0)

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.