Gå videre til hovedindholdet

Når dagene flyver..

Dagene flyver afsted i øjeblikket. .
- kender I det?


Jeg blev lidt overrasket forleden, da børnene fortalte mig at sommerferien er lige om hjørnet! Hmm.. jeg synes jo først lige juni måned er startet- men nuvel på fredag venter altså 7 uges ferie for de to rødder ;0)


Men tiden flyver, når man er i godt selskab, eller hvordan er det nu.. 
Jeg har fået færdiggjort en del hængepartier herhjemme - både nogle kedelige nogle af slagsen, som års regnskab til revisoren og så nogle af dem, som er lidt sjovere - gøre møbler klar til salg i butikken, male datterens legehus og et nyt skab i stuen. 


Helt fint at få sat flueben ved nogle ting, når nu dagene har det med at flyve afsted..
Måske er det meget godt at hverdagen bliver brudt lidt, når skoleferien melder sig..

Kommentarer

 1. Kender det alt for godt. Jeg kan slet ikke følge med, og om lidt er det 1 juli, men her har sommeren ikke været så god endnu, så håber juli måned bliver bedre.
  Hvor er det skønt du har fået gjort så meget, og også noget af det lidt mere kedelige ;)
  Ønsker dig og børnene en skøn ferie

  Rigtig god weekend
  Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lone
   Jeg tror faktisk det har lidt med vejret at gøre..man føler ikke helt sommeren er kommet igang endnu og så pludselig er det sommerferie! Men ja, der bliver jo alligevel lavet lidt - og det er dejligt, selvom noget er kedeligt..
   Også en rigtig dejlig sommer- og ferie til dig

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.