Gå videre til hovedindholdet

Butiks tid

En af fordelene ved at gå hjemme, er at jeg nu også har ekstra god tid til at koncentrere mig om min lille butik..
Det betyder at webshop mv. nu kan være opdateret, jeg kan planlægge og afholde flere kundeaftener og workshops - og så kan jeg, som jeg har gjort de sidste par dage, rykke rundt i butikken og gøre den "forårs-lækker" i dagtimerne. Dvs aftenen er forbeholdt familien ❤
Jeg har haft selskab af min mor de sidste par dage og det har været rigtig hyggeligt at gå og pusle sammen..
I skal ikke snydes for billeder - så her kommer lidt "mobil-shots" af butikken..

Kommentarer

 1. Den er SÅ fin din butik, jeg kan mærke jeg snart må besøge den igen :o))
  Rigtig dejlig dag til dig.
  Kh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skal være velkommen Linda - så giver jeg en kop kaffe, mens du kigger ;0)

   Slet
 2. Linda...du siger bare til, så ser jeg om ikke jeg kan smutte derud en tur også :)

  Karina: Det er da helt vildt så forandret butikken er blevet, siden jeg sidst så den i fredags. Imponerende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det kunne være hyggeligt, hvis I begge lagde vejen forbi ;0)
   ..tak Esther :0) Vi har også knoklet ..

   Slet
 3. Det er sådan en fin butik.... fine ting og så hyggeligt.
  Foråret fornægter sig ikke <3 Dejligt.
  KNUS

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :0).. ja SÅ dejligt med forår

   Slet
 4. Din butik ser så hyggelig ud, jeg får lyst til at gå og ose i den... mon ikke der en ting eller 2 jeg bare må havde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, dejligt at høre ;0)
   ..og du skal være velkommen, hvis din vej en dag falder forbi :0)

   Slet
  2. Tak, Overvejer en ferie i Rødvig... men er med offentlige så ved ikke om det til at komme ud til dig... men det dog nær... hvis jeg lander i kalklandet.

   Slet
  3. Der er også dejligt i Rødvig :0)
   ..suk, jeg må tilstå at det ser lidt håbløst ud ifht. det offentlige! Den eneste bus, der går herud er skolebussen og den kører jo kun i hverdagene ;0)

   Slet
  4. Ja den ikke nem... æv. . Er du på markeder nogen gange?
   vi får se

   Slet
  5. ..hmm overvejer faktisk at deltage på julemarked i år - men der er jo lidt længe til ;0)
   - ellers må du lure lidt i webshoppen istedet ;0)

   Slet
 5. Hvor er der fint og hyggeligt i din forårsstylede butik. Der er godt nok rigtig mange spændende ting og sager.

  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.