Gå videre til hovedindholdet

Hele opstillingen ved hoveddøren..

Jeg tænkte I ikke skulle snydes for hele opstillingen ved hoveddøren. Forleden viste jeg jo kun en lille bid, med den gamle jakke der var blevet klippet i ;0)


Men i denne uge, blev der gjort fint i gården - og dermed også ved hoveddøren, så besøgende til butikken der kigger ind i gården, kan se julestemningen brede sig - og også så vores "egne gæster" kan føle sig velkomne, når de kommer forbi.
Det grønne bord har flere år på bagen og har fast plads her ved hoveddøren - kun pynten bliver skiftet ud..
I år har jeg lavet et "eventyr juletræ" ( inspireret af Fru Pedersen ) i krukken, der var fyldt med efterårlyng. Det har fået en lyskæde med timer på og lyser nu fint hver eftermiddag og aften. Halmballen er hentet i stalden og stjerne og skilt er fra butikken.


Skøjterne er loppefund og har også fået fast plads her ved hoveddøren..


Næste projekt er en lille dekoration eller stilleben på havebordet - så er gårdhaven vist også helt juleklar :0)

Kommentarer

 1. Hvor ser det fint og hyggeligt ud:0)

  SvarSlet
 2. Hvor ser det hyggeligt og indbydende ud. :-)
  God uge
  ♥ Birgitte
  P.s. Super genbrugs ide i forrige indlæg :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Birgitte
   - ja genbrug er godt.. har allerede en ide til, hvor der også kan ligge et stykke "gammel jakke" ;0)
   KH.

   Slet
 3. Så fint det er hos deg. Følger deg videre jeg :) Du er hjertelig velkommen til Furulunden :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :0)
   Jeg vil da lige smutte en tur forbi din blog ;0) den kender jeg nemlig ikke..

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.