Gå videre til hovedindholdet

Et lille juletræ

Jeg har længe tænkt, jeg skulle forsøge mig med at lave et træ af grene. Har set dem i flere varianter - både med fyrgrene, lavgrene og med mos.
Dette blev min udgave - det står nu på den gamle kommode ❤

Træet har jeg lavet ved at sætte en gren i en klump ler i krukken. Herefter har jeg bundet mos på og formet det undervejs. Til slut bandt jeg lavgrene på. Overvejer lidt om jeg skal sætte en enkelt lyskæde på, men synes nu også det er fint som det..
Tror jeg skal have lavet et par stykker til, for sikke et hyggeligt lille projekt.

Kommentarer

 1. Det er blevet rigtig fint og sikke et smukt spejl det står foran
  God første advent
  Kh Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Birgitte
   Åh ja det spejl er jeg også rigtig glad for ;0)
   KH.

   Slet
 2. Hei, så fint det lille juletreet er. Det er hyggelig med små juleprosjekter..

  Klem, Ida

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ida
   Tak skal du have :0)
   Ja, det er rigtig hyggeligt med små juleprojekter..

   Slet
 3. Hej
  Jeg kom lige fordi dig, og vil da rose dig for dine fine træer, de er så flotte og hvor står de godt på din gamle kommode
  hilsen jessie

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.