Gå videre til hovedindholdet

Græskar ved hoveddøren

I slutningen af august, var jeg på betonstøbnings kursus med en god ven. 
Vi lavede flere forskellige ting, legede lidt med farvet beton - og også lidt med at påføre farve til beton tingene efterfølgende. Der skal jeg lige bruge lidt mere tid på at eksperimentere og øve mig ;0)


Et af de ting vi lavede på kurset, var græskar.
Utrolig simple at lave! Beton i en nylonstrømpe, knude på og så elastikker omkring - dem skal jeg helt sikkert have lavet nogle flere af.


Disse ligger lige nu og byder velkommen ved hovedøren, sammen med en lidt mere naturlig udgave af slagsen :0)
Krukkerne ved hoveddøren, havde mine forældre været så søde at forny planterne i, da vi kom hjem fra sommerferie - og det hele står så fint lige nu.


Den gamle flaske er loppefund fra Sverige og er, sammen med to andre flasker ( en væsentlig større ) slæbt med hjem på cykel, fordi vi liiige kom forbi en lokal loppis bod ;0)
Hortensiaerne er så skønne lige nu  - og det er den sensommerens varme og solskin også.Kommentarer

 1. Hej Gårdejerinde :-)
  Det er længe siden sidst, for jeg har holdt blogpause, men nu er jeg tilbage, og det er så hyggeligt at besøge dig igen! Det er da nogle flotte græskar du har fremstillet :-) Og jeg fornemmer at din butik går godt ...?
  Mange hilsner fra Nana

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nana
   Hvor dejligt du er tilbage igen - du har været savnet :0)
   Glæder mig til også at læse med hos dig igen.
   Ja tak, det går godt med butikken. Er igang med at planlægge flere forskellige workshops her i efteråret - det glæder jeg mig til og så har jeg fået et par nye mærker ind..
   God weekend til dig
   Kram

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.