Gå videre til hovedindholdet

Den gamle mælkevogn

Forleden fik jeg en fantastisk gave. En gammel mælkevogn! 


Ja, jeg ved egentlig ikke hvad man præcis kalder den, men det er en vogn man transporterede mælkejunger op til vejen før i tiden.

Det var min far der havde set den på en nærliggende gård og så var jeg så heldig at han og min mor, havde den med til mig, forleden til min fødselsdag ❤ 


Den står ved butikken og idag fik jeg lavet en lille hyggelig opstilling med græskar, husløg og humle ranker..
Jeg synes den gamle vogn er fantastisk og passer så fint her til vores gamle gård.


Kommentarer

 1. Sådan en gad jeg godt at finde, hvor er den flot og speciel. Mon ikke det kun var på de store gårde de havde sådan en.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også glad for den ;0)
   Der er plads til 4 mælkejunger på den, så man skulle selvfølgelig kunne leverer lidt mælk, men tror også de fandtes på de mindre gårde..

   Slet
 2. Hvor er den skøn og du har fået pyntet den så fint. Sikken et slæb de havde dengang med at få mælken transporteret til mejeriet. Og vi andre puster bare vi skal hente over 2 litter :o))
  Tillykke med fødselsdagen den anden dag :o)
  Hilsen fra Linda

  SvarSlet
 3. Sikke en skøn gave, og hvor har du pyntet den hyggeligt.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.