Gå videre til hovedindholdet

En fin gave

Jeg har fået en gave. En af dem, der går lige i hjertet og som er lavet med sved på panden - og bliver givet med en vis stolthed ❤
Det er sønnen der har været igang - i "Håndværk og Design" i skolen eller det som jeg kender som "Sløjd" ;0)
Han har lavet et fint foderhus til havens fugle og idag kom det på plads i haven. Lige her i rosenbedet, med smukke udsprungne "Astrid Lindgren" roser - så fint ..
Nu håber vi bare, fuglene tager godt imod det.

Kommentarer

 1. Woow, for en lækker gave at modtage. Der er brugt mange tanker og overvejelser på at lave det smukke foderhus. Hvor er han dygtig sønniken :o) Klap ham lige på skulderen fra mig.
  Kh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Linda
   Du kan tro han var stolt! - og ja, det har han brugt mange timer på, så vi er meget glade for det.
   Jeg klapper ham på skulderen fra dig - så bliver ryggen nok lige rettet en ekstra gang, tro jeg ;0)
   God dag
   KH.

   Slet
 2. Det har han da klaret rigtig fint - er sikker på fuglene nok skal blive glade for det.

  Forøvrigt...er "Håndværk & design" en sammensmeltning af de tidligere fag håndarbejde og sløjd. Hvad det skal gøre godt for at slå dem sammen, når børnene har så få kreative fag i forvejen, er mig en gåde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er slet ikke tosset ;0)
   Næhh.. jeg synes også det er lidt ærgerligt at de er slået sammen, men det er ikke altid til at gennemskue de "gode ideer" - smiler..
   Hyggeligt I kiggede forbi sidste weekend..
   God sommer, hvis vi ikke ses ;0)
   KH.

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.