Gå videre til hovedindholdet

Let dørkrans

I går fik jeg lavet mig en dørkrans af buksbom. 


Den er helt grøn og enkel - og med indbygget lyskæde med timer. Så smart. 
Den har sådan et interval, så den tænder automatisk både morgen og aften, men holder pause om dagen og natten..


Du kan finde kransen lige her

 Det er den færdige krans med lys her, jeg har leget lidt med.


Jeg tænker man vil kunne bruge meget forskelligt grønt - gran, ene, oliven, eucalyptus eller måske mistelten.. Men valget faldt altså på buksbom, for det har vi haven i rigelige mængder ;0)


Jeg har stukket buksbom ind imellem metaltråden, så det sidder fast, på samme måde som jeg ellers ville binde en krans. Altså samme vej rundt. Man kan evt. lige hæfte det med lidt vinseltråd, hvis man ikke synes det sidder helt fast. Så er det bare at fylde kransen, til den får det udtryk man gerne vil have - og så hænge den op ;0)

Kommentarer

 1. Hvor er den blevet simpel og fin

  SvarSlet
 2. Kransen er smuk i sin enkelhed og så er buksbom ikke så julet...fint til en novemberkrans. Har selv lavet en krans i dag af buksbom, men jeg synes at grenene er så lange at de let kommer til at stritte for meget.
  Kh. Ingeborg

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ingeborg
   Ja buksbom er rigtig fin at bruge - og som du siger, så kan den nemlig sagtens bruges nu uden at komme til at virke alt for julet ;0)
   Hvis du synes dine grene stritter lidt for meget, kan du fæstne dem lidt efterfølgende med en lille "hårnål" af ståltråd, du kan stikke ind i kransen hvor det er nødvendigt..
   God dag til dig

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.