Gå videre til hovedindholdet

Inspirationsaften

I denne uge, har jeg afholdt inspirationsaften sammen med den lokale boghandler. Måske lidt utraditionelt, vil nogen tænke og så måske alligevel ikke..


Vi havde slået os sammen, for at inspirerer vores kunder til at skabe fine juledekorationer og kreative syslerier.


Temaet var "Claus Dalby Jul" og vi havde taget udgangspunkt i den seneste bog - "Hvid jul". 
Jeg havde taget nogle af tingene med fra Claus Dalby bolig kollektionen, som jeg forhandler i butikken, og lavet dekorationer i flere af tingene, hvor at vise, hvordan man kan bruge dem ;0) og fra boghandlerens side, var der lavet fine dekorationer af papir og selvfølgelig kunne man købe redskaber, papir, glimmer mv.


Det var bare en rigtig hyggelig aften og vi fik mange positive tilkendegivelser. Vi har faktisk snakket om at afholde et lignende arrangement på et andet tidspunkt.


Jeg holder meget af disse kundearrangementer. Det gør mig virkelig glad, når jeg kan inspirerer andre til at selv at tænke "det her kan jeg godt" :0)  


På tirsdag har jeg juleworkshop i butikken - det glæder jeg mig til. Derfor står denne weekend også i julens tegn. Jeg skal have lavet lidt flere dekorationer og så skal datteren og jeg have afprøvet en opskrift på selvhærdende ler, jeg har fået af en af mine gode kollegaer - det bliver hyggeligt :0)Kommentarer

 1. Det er da en god idé at I slår jeg sammen på den måde! Og dejligt at høre at I kan lokke folk til :-)
  God weekend - med juleforberedelser!

  SvarSlet
 2. Hvor er de der træ-stjerner virkelig fine :)

  SvarSlet
 3. Supergod ide - fortsat god fornøjelse med julerierne. Håber der kommer en rapport om ler-projektet - det lyder spændende.

  SvarSlet
 4. Ja, jeg ville jo gerne have deltaget...men var til blomsterbinding...så...som jeg sagde til Natasja, så håber jeg at jeg kan næste gang I laver et lignende arrangement....f.eks. i forbindelse med påsken.

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.