Gå videre til hovedindholdet

Den første efterårskrans

Idag blev årets første efterårs krans til. 


Mine hortensia er nu blevet så store at jeg både har kunne klippe løs til buketter og nu også til kranse :0)


Kransen er let og simpelt at gå til  - så jeg vil vove den påstand at alle kan binde den.Jeg har taget et stykke hegnstråd og formet til en ring ( man kan også købe færdige ringe ), herefter har jeg beklædt den med blomstertape ( dette er ikke nødvendigt, men jeg synes bare blomsterne kan glide, hvis det ikke er på ) og til slut er små buketter af hortensia bundet på med vinseltråd.


Så er det bare at finde et egnet sted til kransen ;0)

Lige nu hænger min krans i entréen på stolen her. Jeg er ikke helt sikker på den får lov at blive hængende, selvom jeg synes det ser så fint ud.. Hundene kan nemlig godt blive lidt fristet, når de er alene hjemme! 
Men for nu, hænger den altså her:

Kommentarer

 1. Den er meget smuk! Jeg bandt kranse for en del år siden, men er ligesom kommet fra det ... Men nu siger du at jeg godt kan binde en som din ... Tak for de opmuntrende ord :-) Jeg tror jeg vil prøve!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nana :0) Ja, jeg er sikker på du kan - og mon ikke du kan finde lidt "materiale" i din smukke have..
   Rigtig god søndag
   KH.

   Slet
 2. Smuk ser den ud, det er en dejlig årstid, med alt det der er i haven og naturen til at lave kreative ting med :-), kh Margit

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :0) Ja, det er en fantastisk årstid! Det er bare med at samle sammen. Børnene har lige hjulpet mig med at samle kogler i haven og tænker det også snart må være kastanjetid ;0)
   Rigtig god søndag til dig
   KH.

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.