Gå videre til hovedindholdet

Lilla frodighed

Lige nu er der stor frodighed i lilla blomster ved den gamle opbindingsbom.


Det er Judas penge der blomster. "Er det ukrudt?" spurgte Gårdejeren, inden de begyndte at blomstre.. jeg tror han syntes det så lidt vildt ud! 
Nu synes han vist det er ok ;0)

Da vi flyttede hertil var jeg også selv lidt i tvivl,  men med lidt hjælp fra Blogland fandt jeg ud af hvad det var.
Den sår sig selv villigt, så vi har den flere steder i haven. 


I det gamle vandtrug er der plantet lavendler, de er dog ikke lige så langt fremme endnu. Men det bliver smukt når de blomstre.

Kommentarer

 1. Mine judaspenge er først lige begyndt at springe ud, så dine er længere fremme. Sjovt sådan en forskel der kan være på det...jeg mener...så langt bor vi to da heller ikke fra hinanden ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er skægt der er forskel - man kan vel næppe tale om forskelligt klima, når vi kun har ca 5 km i mellem os ;0)

   Slet
 2. Det ser da godt og hyggeligt ud, godt at gårdejeren ikke nåede at luge ud :-), kh Margit

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg synes heller ikke det gør noget det ser lidt "vildt" ud.. drømmer om et gammelt vognhjul bag vandtruget..
   Ja, han er hurtig og effektiv ham Gårdejeren hvis man ikke passer på sidste år ville han lige ordne i køkkenhaven..der røg så lidt asparges skud! - så nu vi har en aftale om at han lige spørge inden han rydder ;0)

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.