Gå videre til hovedindholdet

Et indlæg med royalt indhold

Idag har den stået på københavnertur sammen med ungerne og mormor, for at opleve alt den virak der er, når landets dronning fylder år.


En helt særlig oplevelse at stå der i menneskemængden ved Amalienborg, med et par begejstrede unger ;0)

Efter seancen på Amalienborg ventede karetturen og den skulle vi selvfølgelig også have med - ungerne fik charmet sig til første parket og stod så tæt på at de kunne røre hestene, hvis de havde haft lyst ( og man måtte..!)


Det er sønnen der er den stolte fotograf :0)
Jo, det var et par glade unger der i den grad har fået én på opleveren idag.. Ja, jeg synes nu også det var spændende at se det hele og for en gammel hestepige som mig, ja, så bliver jeg altså så imponeret over hestene.. så smukke og de klarer bare hele postyret så flot!


Efter dagens royale oplevelse stod den på frokost, lidt shopping og vindues kiggeri - bl.a. her hos Tage Andersen, som havde disse skønne hyacinter stående på fortorvet..


..og et kig gennem vinduet afslørede nogle smukke afskårne blomster..


Det blev ikke til et besøg i butikken idag - det må vente til en anden gang. Idag var der en hel anden og mere børnevenlig dagsorden ;0)
Kommentarer

  1. Uhh... vi har også fulgt med på tv... Da vores ældste søn er hos garden.. og var med på Christiansborg onsdag aften.... Så der blev fulgt med ...!!!

    SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.