Gå videre til hovedindholdet

Idag skinnede solen

..og det grå vejr forsvandt for en stund. 
For mit vedkommende har denne uge været meget grå, så sollyset idag har været kærkomment - det hjælper altid lidt på humøret..


Årsagen til det "grå" humør skyldes ikke kun vejret, men i tirsdags mistede jeg min farmor - og ungerne deres "olde". 


Hun sov stille ind efter kort tids sygdom og fik fred, som hun ønskede det.
Det trøster lidt at hun ikke skulle igennem et langt sygdomsforløb, for det fortjener ingen mennesker. Men det er stadig svært at sige farvel til én man holder af..

(Den smukke buket er fra min svigerinde, der mente jeg trængte til lidt opmuntring - tak!) 

Imorgen skal hun bisættes og vi skal tage endelig afsked med hende. 
Det bliver første gang børnene er med til en bisættelse og vi svarer på mange spørgsmål i øjeblikket. Men af og til trækker vi også lidt på smilebåndet, som da datteren spurgte "hvornår det egentlig var, vi skulle til den begravelsesfest" :0) Ja det det er dejligt med børn, der kan løfte stemningen lidt..

I ønskes alle en rigtig dejlig weekend
KH.Kommentarer

  1. schöne dekoration, es sieht sehr gemütlich aus!!! liebe grüße von angie

    SvarSlet
  2. Åh det er så trist, når man mister nogen man holder meget af. Kondolerer, og ønsker jer en god dag med bisættelsen. Sådanne triste dage, kan godt blive til gode og mindeværdige dage. Selv om det er en trist dag, kommer der altid rigtig mange dejlige og sjove minder op om den man har mistet, og så synes jeg at sorgen bliver knap så tung at bære.
    K.H. Anette

    SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.