Gå videre til hovedindholdet

Adventsinspiration

Vi nærmer os første søndag i advent og forleden holdt jeg aftenåbent i butikken, så kunderne kunne kigge forbi og - forhåbentlig - blive inspireret til lette og enkle advents dekorationer. Det var naturligvis også muligt at købe færdige dekorationer ;0)

Jeg kan også se at der her på bloggen, har været flere inde og kigge på gamle indlæg, der handler om advents dekorationer, så tænkte jeg ville dele et par billeder af nogle af dekorationerne fra butikken med jer:

Alle dekorationer er i hvide / sølv farver..


Dekorationen her er meget simpel at lave .
4 tomme konserves dåser, ler, lys, tilantia mos, husløg, kogler, bånd og sølvglimmer.. - og ja, selvfølgelig nogle adventstal..


Lysene er hver placeret i en klump ler, der er dækket med mos. Herefter kan man jo pynte efter smag og behag..

Sødt og enkelt - og her kan alle vist være med..

 Vi bliver i det enkle og lette..


 Her fire kageforme med lysindsats. 


Rundt omkring indsatsen har jeg lagt lav og så blot pyntet med en enkel træstjerne og et zink tal.

Endnu en dekoration lavet i et aflangt zinkfad:


Blot pyntet med lidt gran, lærkegrene og kogler og husløg. Til slut er advents tallene bundet på med en grov snor.

Den sidste I får billede af idag er af mere traditionel karakter - dog stadig meget enkel.


Her er det fire bloklys, der er placeret på en færdigbundet lavkrans. Hvert lys har fået et lille bånd og så er drysset lidt sølvglimmer imellem lysene ( måske lidt svært at se på billederne ).

De forskellige modeller er lette at varierer efter stil og smag, du kan blot vælge en anden farve på f.eks. lys og bånd og så vil det pludseligt være noget helt andet. 
Den færdige lavkrans, kan naturligvis også være en krans af frisk ene eller gran - mulighederne er mange, kun fantasien sætter grænser ik ;0)

De forskellige adventstal,træstjerner og det aflange zinkfad, jeg har brugt, er fra butikken - og hvis du er interesseret, finder du dem lige her


Kommentarer

  1. danke für die inspirationen, liebe grüße von angie

    SvarSlet
  2. Søde ideer.... der skal ikke altid så meget til...
    God weekend

    SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.