Gå videre til hovedindholdet

Juleglimt fra vognporten #2


Så startede juleferien - skønt!
Ej helt ferie har jeg ikke - butikken har åbent på søndag, men det er lige til at klare :0)
Men bare det ikke at skulle op og afsted ud af døren - ingen stress og jag i 12 dage.. UHM..
 

 
Billederne her er fra vognporten. Skiltet herover kunne jeg ikke stå for forleden, da jeg var ude at købe julegaver - måske hjælper det at gøre lidt opmærksom på sig selv ;0)
 
  
Cafebordet er blevet dækket med gran og kogler. Sammen med blomster og lanterne skaber det en hyggeligt stemning og er med til at byde gæsterne velkommen, når de bruger "bagindgangen".
 
 
 
Psst.. jeg kan da i øvrigt lige fortælle at der er 50% på julevarer i butikken - det kunne jo være du kiggede forbi..  :0)
Du kan læse mere om butikken lige her
 
 


 

 

Kommentarer

 1. Super hyggeligt og fine opstillinger. Rigtig god juleferie.
  De bedste julehilsener
  Kirsten

  SvarSlet
 2. Dejlig velkomst. Det skilt er da bare så sødt, tror helt sikkert at det hjælper julemanden på rette vej :-)
  Juleknus

  SvarSlet
 3. Dejlige billeder :)
  Jeg vil ønske dig og din familie en rigtig glædelig jul <3
  Knus Birgitte

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.