Gå videre til hovedindholdet

Juleglimt fra vognporten #1

Vognporten går vi igennem flere gange om dagen. Det er her vi, fra vores bryggers,  kommer til stalden, fyrrummet, til gårdhaven mv.

Den er efterhånden blevet rigtig hyggelig ( selvom det stadig godt kan rode lidt her ;0)..) og det er rart at blive mødt af noget pænt, når man kommer hjem - selvom det blot er bagindgangen ;0)

 
Bordet står midt i vognporten og skifter udseende efter årstiden. Det er lavet af en gammel stalddør fundet på halmloftet.

Jeg har tidligere vist billeder fra vognporten - i dag får I lidt "juleglimt" fra bordet, så gemmer vi resten til et andet indlæg..


Jeg har ladet husløgene få selskab af et lille juletræ.. tænker der også godt kunne flytte en hyacint eller en lille julerose ind ;0)

Pynten på bordet er nok mest i den rustikke og naturlige ende af skalaen.. Kogler, mos, stjerne lavet af grene og selvfølgelig levende lys..
 
 
Mos kuglerne her på bordet er enkle at lave.
Jeg har valgt at forme en kugle af avispapir og så bundet mos på den. Den ene kugle her er pyntet med troldhassel, den anden med lærkegrene og lidt kogler.. 
 
 
..og ja skiltet her passer bare rigtig fint, så det måtte da selvfølgelig også op..

Kommentarer

 1. Så hyggeligt og fint det ser ud i jeres vognport :-)

  SvarSlet
 2. Det ser rigtig hyggelig ud,du er bare dygtig til at se mulighederne i naturens materialer og genbrugsting:0)
  Super god ide med mos kuglerne:0)
  God weekend.
  Kh Laila.

  SvarSlet
 3. Det ser så hyggeligt ud. Jeg er lidt misundelig på jeres vognport (på den gode måde, altså :-))

  SvarSlet
 4. Hvor ser det bare rigtig hyggeligt ud.
  Jeg glæder mig også til vores indgang engang bliver lavet, så skal jeg rigtig hygge <3

  Ha´en dejlig weekend.

  Knus Susi

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.