Gå videre til hovedindholdet

Det er tid igen..

Vi er begyndt at fodrer fuglene i haven igen - jeg ved godt at der er mange der fodrer hele året, men det har vi altså ikke gjort ;0)

Det fine foderbræt/hus jeg købte sidste år, er begyndt at ruste lidt - jeg synes ikke det gør noget - synes egentlig det ser rigtig fint ud med lidt patina..


Foderbrættet står i rosenbedet, under troldhaslen..


 Det lille ophæng herunder har jeg købt i Netto - synes det passede fint i stilen. 
Det har fået plads i troldhaslen, sammen med et par andre ophæng..


Så er det altid spændende at se, hvornår fuglene begynder at komme forbi. I år har Gårdejeren set egern i vores have - det kunne være lidt skægt hvis også de lagde vejen forbi..

Billedet her er taget i morges - så det ser ud som om fuglene har fundet vej - så hyggeligt..

Til gengæld kan jeg godt blive lidt bekymret over den nysgerrige kat her ;0)
Dog var det lige da jeg havde hængt den op - meen mon ikke hun kommer igen, når der kommer flere fugle!! Suk..

Hvad med jer 
- fodrer I fugle i haven?

Kommentarer

 1. Jeg er så en af dem der fodre hele året, og der er et vrimmel af fugle i vores have og de fløjter så dejligt. Hilsen Birthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Birthe
   ja, jeg overvejer også om jeg ikke skal fortsætte, når vinteren er ovre.. Der er allerede et vrimmel af fugle i haven :0)
   God aften

   Slet
 2. Jo, jeg fodrer da også fugle, men først til vinter, for jeg bor på landet i en vild have, som er omgivet af hegn af høje mirabelletræer samtidig med, at der er masser af andre træer og buske både her og i omegnen. så der er rigelig føde til dem så vidt.
  Happy Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jytte
   Her er der også et væld af træer og buske, men prøver nu alligevel at se om jeg ikke kan tiltrække lidt flere, nu der kommer lidt ekstra foder ;0)
   God aften

   Slet
 3. rigtig fint foderhus, kan godt forstå du er bekymret for at katten skal komme på besøg. Hvor har du købt foderhuset??hos thyme??
  glæder mig tl at se dig den 7. Hej fra Tine

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tine
   Ja, det er fra Thyme :0) Synes de har fået nogle rigtig fine ting her gennem det sidste års tid..
   Jeg glæder mig også til d. 7. - tror det bliver rigtig hyggeligt
   Kram herfra

   Slet
 4. Hej! ser at detta er en gammel tråd, men har letet hele nettet etter det Foderbrættet som står i rosenbedet, under troldhaslen.
  Ser du sier det er fra Thyme? har du adresse, link eller noe til der det selges, eventuelt lages??

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jenny
   Ja, det er et par år siden jeg købte foderhuset hos en lokal planteskole der hedder Thyme.. Ved ikke om de stadig har det, men jeg vil gerne kigge efter det næste gang, jeg kommer forbi.
   Jeg kan desværre ikke huske producenten..

   Slet
  2. Det hadde vert flott om du kunde finne det, og spørre hvem som lager det eller producenten til det.
   Hjetlig tusen takk =)

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.