Gå videre til hovedindholdet

Strandtur og strandfund

Herhjemme stornyder vi ferien - og selvom der har været en del regn, har der også været opholdsvejr indimellem. Så er det jo bare at udnytte det og komme afsted :0)

Forleden havde ungerne og jeg en hyggelig tur på stranden..


..der blev klatret..

..kastet med sten..


..kigget på skibe ved den lille havn

 ..og så skulle ungerne da selvfølgelig lige mærke hvor varmt vandet var..
Brr det var altså ikke noget for mig - men de hyggede ;0)

Vi spiste madpakker og fandt sten, muslinger mv.. Vi havde næsten stranden for os selv - kun en enkelt hundelufter, kajakroer og en anden famlie havde fundet vej hertil..

Det var rigtig dejligt at komme ud og få lidt luft - og så nåede vi heldigvis hjem inden denne regnbyge nåede os..

 ..vi kunne se hvordan skyerne trak sammen og regnen kom ind ude fra havet - men vi nåede det ;0)


Hjemme malede vi på stenene vi havde fundet på stranden..

 Jeg fik lavet en lille "dekoration" til stuen med lidt strandfund. Derudover har jeg endelig fået mig en lille samling hulsten og så blev det til en "Velkomst-sten" der ligger på bordet ved hoveddøren..


Idag holder vi "dovendag" tror jeg..  :0) Ungerne går stadig rundt i nattøj - ren råhygge..

Hvad laver du idag?

Kommentarer

 1. ser super hyg ud hvor er det taget henne den strand og lille havn kender jeg ikke...men flotte billeder

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ude ved Strøby Ladeplads eller "Vejs ende" som vi altid har kaldt det..
   Man kommer til en købmand - mener det er en "spar".. og så ligger der en lille grusparkering og en stor plæne - men går man over plænen og "ud bagved" så ligger den lille havn og en fin strand, som ikke er helt "overrendt" ;0) Klart et besøg værd - meget hyggeligt..
   KH.

   Slet
 2. Hej.
  Fine billeder fra stranden. Synes altid der er dejligt ved vandet.
  Her holder vi også en dovne dag i dag og bare nyder ferien.
  Klem Lonni

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi nyder også at tage til vandet - på alle årstider - hver har sin charme :0)
   God "dovendag" til jer
   KH.

   Slet
 3. Det ser ud til at i hygger jer :-)Fortsat god ferie, min ferie er lige startet i gdag. Ser frem til 3 uger, hvor der er fri råderet over alle døgnets 24 timer :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.