Gå videre til hovedindholdet

Dejlige sommerdage

.. og selvom vi har gang i forskellige projekter herhjemme ( ny terrasse og maling af udestue mv..), sørger vi også for at nyde de skønne dage vi har lige nu :0)

Forleden startede vi dagen sådan her:


Morgenmad under åben himmel i "Gårdhaven" 


Nylavede pandekager med hjemmelavet marmelade og sukker - mums!


Håber også I nyder sommeren ¤

Kommentarer

 1. Hvor ser det bare hyggeligt ud, rigtig sommerdag.

  Vi roder også med lidt af hvert, men hygger også og nyder det gode vejr.

  Ha´en dejlig aften

  Knus Susi

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja man skal huske at hygge lidt også mellem alle projekterne - I er da også rigtig igang hos jer.. Sikke han knokler ham Kenneth - er sikker på det bliver super godt på badeværelset :0)
   Rigtig god dag - og arbejdslyst med projekterne ;0)

   Slet
 2. Wauw hvor ser det hyg ud... Jeg pønser på et blog træf i september her hos mig har du lyst at deltage?
  Jeg skal nok lave et blog indlæg om det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :0) det lyder rigtig hyggeligt med blogtræf -selvfølgelig har jeg lyst til at deltage..
   God dag
   KH.

   Slet
 3. Ser bare så hyggeligt ud. Det er dejligt når man kan spise ude:-)

  SvarSlet
 4. Ihh hvor ser det sommerligt ud, bliver helt i godt humør.
  Hvor har du din fine lille termoflaske fra, sådan en ønsker jeg mig meget. ;) kh Anja

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anja
   Tak skal du have :0)
   Termokanden har jeg fundet i Netto - men det var sidste år.. Prøv på Nordhjem.dk de ligger nogen gange inde med lignende lækkerier ;0) - god jagt..

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.