Gå videre til hovedindholdet

Næsten færdig..

..med at male køkkenlåger.
De skal bare have en tur til imorgen og så er det slut :0)

Her kommer et lille sneakpeak:


Her kommer lige et par "før-billede", så I kan se forandringen..
Vi har malet køkkenskabene og væggene, skiftet bordplade, vask og vindue. Der er også blevet sat nye fliser op på væggen ved vask og komfur..
Et andet - lidt mindre projekt - der også er blevet færdig, er nyt stof på vores billedtavle. Tavlen hang også i vores gamle køkken, men den trængte lige til en opfriskning inden den skulle op at hænge igen..

Nu er det klaret og den hænger igen i køkkenet. På den hænger billeder af venner og familie, børnenes første sko og lidt perleplader mv. Den vækker altid mange dejlige minder frem :0)


Stoffet et fra Au Maison og jeg har købt det lige her

Nu vil jeg lige nå en smuttur i haven, inden det bliver helt mørkt..

Ha' en dejlig søndag

Kommentarer

 1. Hvor er det en god ide med billedtavlen:0)
  Den ser hyggelig ud- og skønt at den er med til at vække dejlige minder!
  God arbejdslyst med penslen, når der igen skal males:0)
  Knus fra Mette

  SvarSlet
 2. Ih hvor bliver det altså flot, jeres nye hjem.
  Jeg glæder mig hver gang der er nyt fra dig,er så spændt på at se resultatet af din enorme kreativitet.
  Knus fra Jo

  SvarSlet
 3. Hej..Sikke en hyggelig blog, du har, og mange gode ideer..Kh Camilla

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære opslag fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.