Gå videre til hovedindholdet

Cupcake kjole

At gå på arbjede kan nogen gange medfører fristelser! I hvertfald når ens strikkeglade kollega, hænger et helt stativ med strikkede lækkerier op i personale stuen..

På stativet hang bla. en super fin cupcake kjole, som jeg bare blev nødt til at bestille til lillepigen - synes lige I skulle have lov til at se den:

Fin ik?
Hvem der bare kunne strikke sådan - suk!

Behøver jeg sige den faldt i god jord :0)

God (blæse)dag til jer derude


Kommentarer

 1. Hold op hvor er den smuk. Jeg kan godt forstå at du ikke kunne lade hænge.

  Kh Mette

  SvarSlet
 2. Lige nu kan jeg slet ikke komme i tanke om nogensinde at have set smukkere strikket kjole.

  Hvis vi havde været på samme sted, skulle vi have kæmpet om den.

  SvarSlet
 3. Hvor er den SØD, er sikker på den passer perfekt til din lille prinsesse.
  Kan næsten se hende danse om juletræ i sådan en flot kjole.
  Knus fra Jo

  SvarSlet
 4. Ej hvor er den altså sød !! den kan jeg godt forstå du var nødt til at købe.
  Kh Christina

  SvarSlet
 5. Åh, hvor er den bare fin!

  SvarSlet
 6. Hej med dig :)
  Kik forbi på min nye blog hvis du har lyst..jeg husker dig som een af mine faste læsere på den gamle blog jeg lukkede ned i torsdags, og derfor er jeg lige på rundtur for at sige hej og henvise til den nye blog ;) Også for at sikre at jeg sført på din liste over faste læsere med den rette profil.. umiddelbart ser det sådan ud (??!)

  Min anden blog lukkede jeg grundet lidt personlige tanker om HVOR privat jeg ville være) anyway, konceptet er den samme som før, hverdagsliv, børn, mand, moskusænder og dyrelivet på landet, krea, opskrifter, livet på godt og ondt..hverdagen når den er bedst - tag et kik hvis du får lyst

  Kjolen der`- den er bare for skøn!! Jeg aner ikke hvordan en strikkepind skal betjenes så jeg har dyb respekt for dem der kan sætte den i gear og ende ud med et smukt stykke håndarbejde som den der!! Respekt!

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.