Gå videre til hovedindholdet

Jeg klarede det!!

YES!! Eksamen er endelig overstået - for pokker hvor var jeg nervøs!
Men i torsdags blev det overstået og jeg kan nu kalde mig Marte Meo terapeut .

Da jeg var færdig, stod to af mine dejlige kollegaer og ventede på mig - jeg blev meget overrasket og glad. Med sig havde de denne skønne buket, som en gave fra hele inistitutionen - TAK piger, det betyder meget for mig at I var der :0)


Nu kan jeg igen bruge min fritid på kreative syslerier, hygge med unger og selvfølgelig liige klare en indflytning også ;0) Men presset  - det er væk! SKØNT!!

Nu er det weekend og foran venter ned- og udpakning af flyttekasser, lidt malearbejde og fødselsdags hygge hos en dejlig veninde..

RIGTIG GOD WEEKEND TIL JER ALLE
fra en glad
Gårdejerinde

Kommentarer

 1. Tillykke med eksamenen :-) Håber du kommer til at kunne bruge din nye uddannelse meget i dit arbejde. Godt med noget der har en positiv indfaldsvinkel til tingene :-)

  SvarSlet
 2. Tillykke med du klarede kampen. Og glædelig weekend.

  SvarSlet
 3. Stort tillykke med eksamen. Jeg har en forhenværende kollega her i Køge der også blev færdig som Marte Meo terapeut ;o)) Rigtig god weekend.

  SvarSlet
 4. Ejj - hvor er det dejligt at høre - stort stort tillykke.

  Krammer fra Jo

  SvarSlet
 5. Stort tillykke.. En dejlig uddannelse.. Synes marte meo, burde være meget mere udbredt, ihvertfald i de institutioner vi afleverer vores børn i.. :)

  SvarSlet
 6. Stort tillykke med din nye titel - Flot gået:)
  Kh. Louise

  SvarSlet
 7. Tak for jeres kommentarer :0)

  Vivi - ja, jeg er også særlig glad for den positive indgangsvinkel der bliver arbejdet med..

  Betina - verden er altså bare lille :0) Det er nogen skønne piger jeg har læst sammen med..

  bare WUNDERBAR - ja stod det til mig, var Marte meo også mere udbredt, men heldigvis møder jeg flere og flere der kender til metoden :0)

  Rigtig god dag til jer alle
  KH.

  SvarSlet
 8. Tillykke med eksamen og har du lyst, så tjek martemeobloggen.dk - måske kan du bruge bloggen til at understøtte dit nye "univers" som Marte Meo terapeut.
  Hilsen
  Steen-Lynge

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.