Gå videre til hovedindholdet

Gamle minder - og måske en ide til en gråvejrs aktivitet med ungerne..

Forleden dukkede denne "bog" frem fra gemmerne.. Og jeg må indrømme jeg blev helt varm om hjertet, da jeg fandt den.

Bogen er nemlig en gave til mig. Jeg fik den som barn af vores daværende nabo - en dejlig rar kvinde der kom til at betyde meget for vores familie - og hendes mand ligeså..
Hun har passet mig mange gange, og jeg husker hende som en meget kreativ kvinde. Jeg husker hendes sy-rum, med æsker fyldt med knapper, blonder og andre lækkerier. Og så lavede hun nogen helt specielle fødselsdagskort, med billeder og tekst fra diverse ugeblade, som hun satte sammen så de blev helt personlige - hmm mon ikke min mor stadig har nogen liggende??

Men tilbage til "bogen". Jeg tror den er lavet af et ugeblad og så har hun klippet forskellige billeder ud og limet ind på hver side - blandt andet en masse dyre billeder for jeg ELSKEDE dyr som barn og det viste hun jo :0) og til sidst er det så blevet til en helt personlig billedbog.

Jeg holdt meget af den bog - og det ses vist også.. Der er ingen tekst, men tilgengæld er der talt meget om alle billederne og det er jo nærmest endnu bedre..

- Her kommer lidt billeder af et af mine særlige barndomsminder:

Jeg synes det er en rigtig god ide, som bestemt stadig "holder" og jeg skal da have lavet en til mine guldklumper - måske kan du også bruge ideen eller blive inspireret af den ;0)

Mon du også  har lyst til at dele eller vise et af dine barndomsminder frem?
Du kan evt. lægge en kommentar med et link
Jeg har i hvertfald nydt en lille tur ned af "Mindernes Allé"

God aften til jer derude - jeg har lige lidt flere kasser jeg skal have kigget i..
-Hvem ved hvad der dukker op ;0)

Kommentarer

  1. Hej, en rigtig god ide til børnene.jeg har givet dig en Award,men ser nu at du før har modtaget en;)så jeg kan godt forstå, hvis du vælger ikke at gøre noget ud af den.
    Betragt den som et ekstra skulderklap fra mig til dig og din fine blog:)))

    SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Kastanjekrans

Jeg legede lidt med kastanjer igår aftes og her er resultatet: Lige nu hænger den på husvæggen, men den kan sagtens bruges liggende også.. Jeg er ikke helt sikker på den skal blive hængende her, men lige nu er det fint nok :0) Her lidt tættere på.. Prøv lige at se de smukke efterårsfarver.. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i samme projekt, kommer her en kort vejledning: KASTANJEKRANS Materialer: * Halmkrans * Mos * Kastanjer - mange og i forskellige størrelser * Skallen fra kastanjer * Vinseltråd ( ståltråd på rulle..) * "Elefantråd" ( lidt tykkere ståltråd - købes i bundter ) - klippes i kortere stykker og bruges til at fastgøre kastanjerne.. ( stikkes i kastanjerne på samme måde, som når man laver kastanjedyr ) - skallerne har jeg kun fastgjort i spidsen.. Mos bindes på halmkransen med vinseltråden.. Herefter fastgøres kastanjer og skaller på kransen. De skal sidde tæt og så er det bare at "pusle" lidt og vende og dreje, så de sidder som du helst vil.

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.