Gå videre til hovedindholdet

Det ligner en mælkebøtte. .

...men det er det ikke!
Det er en påskelilje - men en helt særlig en ;0)


Jeg så den første gang, da vi var på Formland i februar og jeg har ledt efter de  på Grønttorvet siden.

I sidste uge var jeg heldig og fandt den endelig. .


Og ja, du husker rigtig, jeg er ikke helt pjattet med gule blomster - men denne, synes jeg altså er noget særligt og jeg har da også tænkt mig at beholde et par stykker selv :0)


Lige nu står der er en enkelt her på havebordet ved butikken og lyser op og bidrager med lidt forårs- og påske stemning på en gråvejrsdag ;0).


..og jeg har tjekket op på navnet - den hedder "narcissus Rip Van Winkle" Ved ikke om der findes et dansk navn - men gartneren kaldte den "Rip"..

Kommentarer

 1. Kan godt forstå du vil beholde et par stykker.Den er rigtig fin,pynter både inde og ude-giver lidt liv til det grå udenfor lige nu😊
  God dag🐣

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja..vi trænger til lidt farve udenfor lige nu ik ;0)
   - god dag til dig.

   Slet
 2. Jeg købte mine første 'Rip van Winkle'-løg den første gang jeg købte ind hos bulbi.nl....så der kan du altså få løgene til den. Den er nemlig rigtig fin, synes jeg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, tænker også jeg prøver at sætte den i haven og se om den kommer igen :0)

   Slet
 3. Svar
  1. Yes it is :0) - That's " a keeper" ;0)

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.