Gå videre til hovedindholdet

Vi tog et smut til det svenske..

Endnu engang har vi "trukket stikket og ladet batterierne" op i det svenske..

Er altså bare lidt vild med at lege med klistermærker ;0)
- find dem lige her.

En god forlænget weekend i frost og sne - med kort- og brætspil og sparsomt udvalg af tv kanaler ;0) Ligesom det skal være, når vi "tjekker ind" i mormor og morfars svenske træhus. .

Udhuset i "vinterdress"

Vi fandt kælkebakken i byen og ungerne - ja også os voksne - fik suset ned af bakken ..wheeee..


Et par gode gåture blev det også til.. - og ja, så besøgte vi det mest fantastiske "loppested", efter tip fra mine forældre ❤


Åhh jeg kunne have købt mig fattig :0)
..Så fine og smukke gamle sager.. 


...bestemt ikke sidste gang vi har besøgt det sted.


Nu er vinterferien slut og alle tilbage på arbejde og i skole igen - og nu ser det sørme ud til at det bliver vinter i Danmark, så måske skal vi finde kælkene frem herhjemme ;0)

Kommentarer

 1. Sikke en dejlig vinterferie og ja de lopper er da så skønne. Tror jeg må et smut til Sverige igen, og så kan det være du kan fortælle hvor jeg finder det lækre sted ;o)
  Rigtig god aften

  Knus Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er så dejligt i Sverige :0) Vi har snakket om at tage en rigtig "loppistur" til sommer - altså rundt på de private steder, hvor man gøre en rigtig god handel, så jeg også kan hente lidt hjem til butikken ;0)
   Jeg snuppede faktisk et kort i "loppebutikken" - det er nogle danskere, der har den - rigtig søde og imødekomende. Butikken hedder 60talet, Strömbergshyttan - www.60talet.com
   Klart et besøg værd, hvis du kommer på de kanter..

   Slet
  2. Tusind tak
   hvor er det sødt af dig at skrive adressen til mig
   Knus Lone

   Slet
  3. Selvfølgelig vil jeg det :0)

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.