Gå videre til hovedindholdet

Dejlig start på februar

Så blev det februar og dagen er tiltaget med ca. 1 1/2 time - så dejligt.
Dog var det stadig mørkt, da min mor og jeg igår vendte næsen mod Jylland, for at besøge Formland.
Vi havde valgt at køre med "Formland bussen" - det var super dejligt, bare at læne sig tilbage og ikke skulle tænke på noget andet end at nyde turen og sladre lidt ;0)


Det var første gang jeg besøgte messen om foråret, men jeg har været der flere gange om efteråret.


Der var masser af lækre lyse farver og smukke forårsblomster - lige til at blive "glad i låget" af ;0)
 
..her er vi Madleys stand, hvor jeg fandt lidt lækkerier til butikken..

En af mine favoritstande på Formland er Bgreen. Jeg synes altid deres stand er så flot og inspirerende.
Heller ikke denne gang blev jeg skuffet..

Vi var ret vilde med den måde, de havde bygget deres disk op..

..en fed måde at bruge de gamle metal kasser på
- og ideen kan jo sagtens bruges derhjemme - dog måske i lidt mindre målestok ;0)

..gule glimt..


Vi brugte lidt tid i afdelingen "Bloom", hvor de forskellige leverandører til bl.a. blomsterhandlere holder til..

..stadig populært med glas og hængeplanter..

 På Formland er også forskellige "Trendzoner".. her er et par glimt fra "Life on sundays"


..strandtema..


 Vi måtte selvfølgelig også lige et smut forbi Mailegs eventyrlige univers..

 ..hyggeligt og fint som altid..
-her er legen kommet i fokus..

..glimt fra Grand Stories Design, som er nyt mærke i butikken..
 - og et, jeg personligt glæder mig meget til at få hjem, fordi de bare laver sådan nogle fine anvendelige ting - notesbøger, kalendere mv.. i et fint "tøset" design 💓

Vi sluttede af på Ib Laursens stand, der også var fin, lys og indbydende.. En dejlig og inspirerende tur. Tror ikke det er sidste gang, jeg besøger forårsmessen - helt rart at gå derinde i foråret, mens regnen trommede på taget. 
Alle de lyse farver og blomster, kan man da kun blive i godt humør af :0)

Kommentarer

 1. Hvor må det have været en dejlig tur, Formland Messen er så fantastisk.
  Kh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er så rart at hente ny inspiration :0)

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.