Gå videre til hovedindholdet

Smuk start

Så er påskeferien skudt igang og herhjemme på gården, er det hele familien der har ferie.
Det har vi glædet os til..det er ligesom om man får ekstra kræfter op til sådan en ferie, hvor man ved hele familien er samlet ❤


Man må sige vejret starter med at være med os! Sol fra en skyfri blå himmel..Der er liv i alle dyrene og blomster springer ud.


Egentlig havde vi snakket om at mirabelletræet skulle fældes, for det står lidt dårligt, her hvor det står, men når det står her, med sine smukke hvide blomster, nænner man det næsten ikke..


Og apropos blomster.. så fik jeg de smukkeste tulipaner af min mor forleden. De står nu og lyser op i køkkenet med deres forårsfine farver. . Lige til at blive glad i "låget" af ;0)

Kommentarer

 1. Mirabelle blomsterne er så ufatteligt fine og sarte, og lyser så smukt op. Kan godt forstå I ikke kan nænne at fælde det. Hvor ser det bare hyggeligt ud med ænderne, og jeg glæder mig til denne sommer, for vi har lige hentet moskusænder nede hos fru Pedersen. Det bliver så dejligt at se dem gå rundt og hygge sig i haven.
  Rigtig dejlig ny uge til dig

  Knus Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så hyggeligt med ænderne.. er sikker på I nok skal få glæde af dem :0)

   Slet
 2. Det træ er smukt ja
  ænderne ser glade ud

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja..det bringer altid lykke, når baljen bliver fyldt op ;0)
   Håber vi en dag kan skifte den ud med en lille sø..

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.