onsdag den 5. april 2017

En uge fyldt med kreativitet

Den sidste uges tid har været fyldt med kreativitet. Jeg har nemlig haft kundeaftener og workshop i butikken. Der har været tid til lidt andet - men må indrømme at det har fyldt en del. Dog på den gode måde, skal siges, for det er altså fedt bare at dykke ned og være kreativ sammen med andre - jeg ved, jeg har skrevet det før..men jeg holder altså meget af at have disse aftener :0)
Jeg vil også rigtig gerne dele ideerne med jer - så her følger lidt (en del ) billeder:
Jeg havde endnu engang slået mig sammen med den lokale boghandler og haft "Forår - og påske inspirations aften" og så har jeg haft påskeworkshop herhjemme i butikken.Hos boghandleren havde jeg ideer med til lette og enkle borddekorationer, samt lidt ideer til, hvordan man kan byde sine gæster velkommen ved hoveddøren..


Her et lille stilleben med krukker med gæslinge"bur", lanterne og en lille fugl.


Her et par fine krukker med rede af birkegrene, samt lidt æg og fjer sammen med blomsterne. Ideen med ægget lavet af kyllingenet er boghandler damens ;0) og jeg synes den er ret sød..


"Langbord"..
I hver ende af bordet står der et sæt med to opsatse og på midten 3 dekorationskugler i metal - pyntet med perlehyacint, efeu og papirsommerfugle..

Bliver altså også nødt til at vise den kreative boghandlers bud på nogle skønne vaser - og ja, det er gulerødder i vand, man kan ane i baggrunden..


..det er da lidt skægt ik ;0)
Vasen er lavet ved at sætte et mindre glas i det store. Det lille glas er skjult af citron/lime skiverne..

Herhjemme i butikken var temaet påske - og deltagerne skulle både lave forskellige typer æg. Her blev afprøvet teknikker med gips, decoupage, kalkmaling mv.


De fik lavet nogle rigtig fine ting - men billeder af æg, må I have til gode, for fik hverken taget af mine "modeller" eller deltagernes færdige.. dem må I have til gode i et andet indlæg ;0)

Tilgengæld fik jeg lige taget et par billeder af de dekorationer jeg havde lavet som model til denne aften..


En påfugl lavet i birkegrene og vinseltråd, så den kan formes. Fuglen er "todelt" - dvs. grenene deles ved halsen og samles igen ved halen. I det "hul" der opstår er der plads til at sætte blomster. Jeg drømmer lidt om at lave en stor udgave til hoveddøren ;0)


På det gamle lagkage fad har jeg lagt en rede, bundet af troldhassel, birkegrene og efeuranker. I midten er en plastikpose camoufleret med mos og i posen er plantet en hornviol. Perlehyacinten har jeg delt. Nogle er plantet ved hornviolen og andre er lagt lidt tættere på kanten af reden og hænger lidt ud over.


Til sidst er der pyntet med lidt grønne fjer og grønne æg..
En fin og enkel borddekoration til påskens sammenkomster..Håber du kan bruge et par af ideerne - god fornøjelse..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥