fredag den 10. februar 2017

Workshop

I går havde jeg en hyggelig krea - workshop i butikken.
Jeg nyder virkelig at afholde disse aftener. Det er så fedt at se hvordan deltagerne bliver inspireret, både af de viste modeller, men også af hinanden. Snakken går og der er god stemning - alle er samlet omkring noget, de synes er spændende 😊

Igår handlede workshoppen om genbrug - hvordan man kan give nyt liv til nogle af de ting og sager vi alle har stående i skabene, eller finder i genbrugsbutikkerne.


Her konservesdåser i forskellige størrelser og en flaske, der har fået nyt liv..


Der blev brugt Vintage Paint kalkmaling og så nogle af de nye hobby produkter, som Jeanne d'Arc living har lavet - bl.a. kopier af gamle børnebilleder og parfumereklamer.. Jeg er lidt vild med flasken her - skal helt sikkert have lavet nogle flere selv. Forestil jer flere samlet - i forskellige størrelse med blomster i..
Jeg tror at alle kom derfra med en masse gode ideer og flere gode sager med hjem 😉

Hvis du er blevet nysgerrig og gerne vil se flere af hobbysagerne, kan du finde dem lige her - i webshoppen og skulle du have fået lyst til at lægge en bestilling her i løbet af weekenden, kan du skrive "Blogven" i kommentarfeltet - så får du en rabat på 50 kr ( det svarer faktisk til fri fragt ) - og du behøver altså ikke kun at købe hobbysager ;0)
 Du skal være opmærksom på at jeg fra trækker rabatten manuelt, så du kan ikke se det lige med det samme på din ordrebekræftelse.. Tilbuddet gælder til og med søndag..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥