tirsdag den 7. februar 2017

Hjemmehygge

En af de ting jeg holder mest af ved at gå hjemme, er at vi nu ikke længere skal bekymrer om "barns sygedag". Det er selvfølgelig stadig ikke rart når de er syge, men nu kan de bare være herhjemme med god samvittighed ;0)


Igår var det datteren, der var hjemme med småfeber og utilpashed og idag var det så storebrors tur til at være influenza ramt.


Derfor har dagene været stille og rolige, med varm te, lidt hjemmebag og hygge.. Lige som det skal være, når man ikke er på toppen.


Ind imellem har jeg kunne arbejde lidt med butikkens webshop. Computeren står jo i stuen nu, så jeg er i nærheden, hvis de skulle få brug for noget. Det er slet ikke tosset, med sådan en hjemmearbejdsplads..

Det søde penalhus er i øvrigt fra butikken - det er et nyt mærke, jeg har fået hjem i butikken - Gamcha hedder det. Det er håndlavet filtprodukter til børn, lavet af kvinder i Nepal. Gamcha hjælper med at skabe arbejdspladser til kvinder, der sjældent har de samme vilkår som mænd. Meget fint at kunne hjælpe lidt der, synes jeg :0)

Hvis du er blevet nysgerrig kan du se produkterne fra Gamcha lige her

2 kommentarer:

 1. Åh, det lyder ellers dejligt, sådan at gå hjemme! Det ville jeg ønske, at jeg gjorde.... Når vi har barn syg forholder det sig sådan her: http://skøreliv.dk/?p=391
  Ikke altid lige kønt....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, du kan tro jeg også værdsætter det :0)
   - kiggede lige forbi din blog og har stadig lidt ondt i maven af grin! ;0) Hvor skriver du godt - tak for linket..

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥