fredag den 1. april 2016

Længere dage

Hold op hvor jeg nyder dagene er blevet længere! Det er så dejligt, eftermiddagene også kan tages i brug, til udendørs gøremål og syslerier uden brug af pandelampe ;0)


I denne uge, har datteren og jeg plantet smukke hvide perlehyacinter i det lille bed rundt om træet i "det hvide hjørne" i haven..


Planterne er rester fra butikken. De var blevet lidt "lange i toppen" og derfor ikke egnet til salg, men stadig velegnet til udplantning :0)


De står nu sammen med vintergækkerne, vi satte sidste år og snart kommer også narcisser frem. De er kommet frem og lidt sol og varme, så går der ikke lang tid, tror jeg.


Det var dejligt at gå der i solen og måske var det en længsel efter mere sol - og sommer, der fik datteren til at spørge om vi ikke også skulle hængekøjen op! 
Det er nu liige tidligt nok, synes jeg, men det er altså også dejligt, når man kan ligge der op slapper lidt af ;0)

(juli 2015)

6 kommentarer:

 1. Vejret har jo været helt fantastisk :o) og det er da klart at hængekøjen skal op. Rigtig dejlig weekend til dig og hele din familie.
  Kh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er dejligt med lidt sol.. Måske skulle vi hænge den op her i weekenden alligevel ;0)

   Slet
 2. Jeg synes nu du skulle opfylde din datters ønske om at få hængekøjen op nu. Vejret i weekenden loves godt, og tænk at ligge i hængekøjen med flyverdragt på og drømme om sommer. Ved udsigt til længere tids dårligt vejr, kan den jo nemt tages ind.
  Jeg synes også det er skønt med de mærkbart længere dage, nu kan man nå et par timer i haven efter aftensmaden, det er lykke og den bedste tid på dagen :-)
  Rigtig god weekend (helst i hængekøjen)

  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Smiler.. ja du har ret Anette - måske skulle vi hænge den op og så bare pakke hende godt ud, så hun kan ligge og kigge op i skyerne og drømme sig væk ;0)
   - også god weekend til dig

   Slet
 3. Åh du har ret, mine har også spurgt til hængekøjen. Det er da også lækkert at blive visset af vinden og høre alle sommerens lyde..... Jeg længes også:)

  Rigtig skøn lørdag
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det bliver dejligt med sol og sommer - og en lille lur i hængekøjen ;0)

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥