Gå videre til hovedindholdet

Længere dage

Hold op hvor jeg nyder dagene er blevet længere! Det er så dejligt, eftermiddagene også kan tages i brug, til udendørs gøremål og syslerier uden brug af pandelampe ;0)


I denne uge, har datteren og jeg plantet smukke hvide perlehyacinter i det lille bed rundt om træet i "det hvide hjørne" i haven..


Planterne er rester fra butikken. De var blevet lidt "lange i toppen" og derfor ikke egnet til salg, men stadig velegnet til udplantning :0)


De står nu sammen med vintergækkerne, vi satte sidste år og snart kommer også narcisser frem. De er kommet frem og lidt sol og varme, så går der ikke lang tid, tror jeg.


Det var dejligt at gå der i solen og måske var det en længsel efter mere sol - og sommer, der fik datteren til at spørge om vi ikke også skulle hængekøjen op! 
Det er nu liige tidligt nok, synes jeg, men det er altså også dejligt, når man kan ligge der op slapper lidt af ;0)

(juli 2015)

Kommentarer

 1. Vejret har jo været helt fantastisk :o) og det er da klart at hængekøjen skal op. Rigtig dejlig weekend til dig og hele din familie.
  Kh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er dejligt med lidt sol.. Måske skulle vi hænge den op her i weekenden alligevel ;0)

   Slet
 2. Jeg synes nu du skulle opfylde din datters ønske om at få hængekøjen op nu. Vejret i weekenden loves godt, og tænk at ligge i hængekøjen med flyverdragt på og drømme om sommer. Ved udsigt til længere tids dårligt vejr, kan den jo nemt tages ind.
  Jeg synes også det er skønt med de mærkbart længere dage, nu kan man nå et par timer i haven efter aftensmaden, det er lykke og den bedste tid på dagen :-)
  Rigtig god weekend (helst i hængekøjen)

  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Smiler.. ja du har ret Anette - måske skulle vi hænge den op og så bare pakke hende godt ud, så hun kan ligge og kigge op i skyerne og drømme sig væk ;0)
   - også god weekend til dig

   Slet
 3. Åh du har ret, mine har også spurgt til hængekøjen. Det er da også lækkert at blive visset af vinden og høre alle sommerens lyde..... Jeg længes også:)

  Rigtig skøn lørdag
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det bliver dejligt med sol og sommer - og en lille lur i hængekøjen ;0)

   Slet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.