søndag den 10. april 2016

Drivhusklar

I denne weekend har jeg fået ordnet og vasket ned i vores drivhus. Det er et gammelt et af slagsen, da stod her der vi flyttede ind - så helt rent er det svært at få det. Men det er funktionelt og så kan jeg godt leve med striber,  kalk aflejringer mv..
Et par nye hynder til café sættet, ny lanterne og årets første Dronning Ingrid,  så er det helt hyggeligt igen at snuppe en kop aftenkaffe hernede.
- og så er der klart til tomater, agurk mv. når det bliver lidt varmere. .

5 kommentarer:

 1. Det ser også hyggeligt ud. Nyd din aftenkaffe :-)

  SvarSlet
 2. Så fint det er blevet, vi har også sådan et drivhus som også stod i haven da vi købte gården for 20 år siden, så man må da sige at de holder godt de gamle drivhuse. Jeg har desværre ikke sidde pladser i mit kunne ellers godt tænke mig et drikke kaffe hjørne som det du har.

  SvarSlet
 3. Vi har også et gammelt drivhus, men det er kraftigt, med 4mm hærdet glas, og har overlevet alle de navngive storme samt adskillige før dem. Så det bliver og bliver brugt til at det grønne i køkkenhaven. Men det er hverken smukt eller smart placeret, lige med undtagelse ad det er den mest solrige plet i haven. Tror da lige jeg vil smutte ud efter et par Dr. Ingrid, det ser hyggeligt ud.
  Henrik

  SvarSlet
 4. Åh så hyggeligt det ser ud.
  Mit driver hus er også ved at være klar til hygge nu....
  Sikke en fantastisk årstid.

  Rigtig skøn aften
  Charlotte

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥