Gå videre til hovedindholdet

Maileg hus

I går havde vores datter fødselsdag og endnu engang var huset fyldt med gæster til kaffe og kage. Det var rigtig hyggeligt :0)

Gaven fra os, var i år, en delvis hjemmegjort en af slagsen. 
Vores datter er blevet glad for "Maileg universet" og har længe sukket efter at udvide samlingen lidt.
Derfor besluttede jeg at lave et lille hus til hendes kaniner.


Et egnet skab blev fundet og malet hvidt. Herefter er bagvæggen beklædt med "tapet" (papir fra Tilda)..

Køkken

..og så er møblerne sat på plads på i de forskellige rum. 

Soveværelse 

Tæppet og puden i stolen er sengetøj i lille størrelse fra Maileg og billedet over sengen, er et af deres reklame kort. Men her passer det jo fint som plakat..

Spisestue

Noget havde hun i forvejen og andet er en del af fødselsdagsgaven. Det samme er den lille kaninpige i undertøjet.


De små tøjklemmer har jeg fundet i Søstrene Grene. Tæppet er lavet af små filtkugler også fra Søstrene Grene. Flagranken er lavet af masking tape.


Hun blev meget glad for det og der er allerede blevet lavet mad i det lille køkken, samt puttet op til flere babykaniner i sengen - og samtidig har huset fået lidt flere beboere.

Kommentarer

 1. Tillykke med datteren Tove.
  Sikke en fantastisk gave. Jeg ærgre mig over at min datter nu bliver 19.
  For sikke en gave. Lige så jeg får lyst til at lege med dukker igen. Fantastisk sødt.

  Rigtig glad påske til dig og familien
  Charlotte

  SvarSlet
 2. P.s ja du må så finde dig i jeg kom til at skrive Tove ha ha ha ........

  SvarSlet
  Svar
  1. Tove hi hi..;0) Det går nok..
   Uhh jeg må indrømme, jeg også synes det var lidt hyggeligt at lave det ;0)

   Slet
 3. Hvor er det en fantastisk god ide og det ser ud til at du også har hygget dig med at gå og finde ting og lave den. Der er til mange timer leg med de søde kaniner ;o)
  Rigtig god påske fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan tro jeg har hygget mig Linda ;0) det er lige før hun får lov til at have det stående i stuen hi hi..

   Slet
 4. Hvor er det bare blevet hyggeligt 💕

  Knus Susi

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.