Gå videre til hovedindholdet

Forårsdekoration på havebordet

Nogle af jer, kan måske huske jeg lavede denne dekoration til havebordet, sidste år ved juletid.
Selvom julen varer lige til påske, så var det nu alligevel tid, til at friske dekorationen op og få lidt forår på bordet ;0)


Trækassen er genbrug og det samme er mosset.


Jeg har sat perlehyacinter og små fine hornvioler ned imellem mosset. Der er brugt både skovmos og pudemos. For at få den rette "skovbunds stemning" har jeg også brugt lidt fint pyntebark. 


Jeg havde en potte stående med et lidt kedeligt husløg i. Det delte jeg og satte i dekorationen også.


De fine forårs planter har fået selskab af de lidt rå beton æg, og til slut har jeg lagt grene fra vores troldhassel, for at give det hele lidt "liv".


Det bedste af det hele er, at der jeg gik derude i gården og lavede dekorationen, nærmede klokken sig 17.30 - og det var stadig lyst.. jo.. foråret ER på vej!


Kommentarer

 1. Skøn forårsdekoration. Ja det er helt sikkert foråret er på vej. Her har vi de sidste dage haft det dejligste vejr.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 2. Jeg må virkelig også igang udenfor. Men her kommer solen ikke rigtig frem, så når der er gråt og trist gider jeg ikke rigtigt.
  Men kan godt mærke det kribler, når jeg ser forårs dekorationer.

  Rigtig skøn fredag
  Charlotte

  SvarSlet
 3. Så utrolig lekker dekorasjonen din ble,ja jeg ble nesten litt sjalu her - og ihvertfall inspirert!!!! herlig vårlig ...og så deilig å få styre ute med lyse lange dager og mildere temperaturer.Lykke!!
  TOve :)

  SvarSlet
 4. Det er da en rigtig skøn forårsdekoration du viser.
  Har faktisk lige købt en træbakke.........den må kunne bruges til noget lignende.
  Så tak for inspiration.
  Rigtig god søndag Knus Jette

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.