Gå videre til hovedindholdet

Blød adventsgave

Min mor og jeg har en fast tradition, med at give hinanden advents gaver.Idag var min pakke blød..og vamset..og så fin..


Gaven var et lammeskind fra et af mine forældres egne lam. Jeg havde beundret de fine skind, da de kom hjem fra garveren, men havde ikke lige forventet at få et i gave - dejligt.


Det har fået plads i den gamle gyngestol - her passer det perfekt. 


Bag gyngestolen er en bogreol - en lidt kedelig laminat udgave, men jeg har endnu ikke kunne finde den helt rigtige reol til at erstatte den endnu. Så derfor bliver den stående, for den er funktionel nok. Men derfor kan man jo sagtens gøre den lidt fin, med lidt gamle (og nye) sager..
 

Som jeg forudsagde igår, kom jeg til at købe et par nye Maileg nisser til samlingen. De bor nu her på reolen. Det samme har et par små skøjter, dem kunne jeg altså heller ikke stå for - det kan være farligt fristende at have butik lige hen over gårdspladsen - uf!


Nu er læsekrogen helt opgraderet og klar til at blive taget i brug..

RIGTIG GOD 2. SØNDAG I ADVENT
Kommentarer

 1. Det var da en rigtig lækker adventsgave :o)jeg har lige været inde og kigge på din butik, nøøøøj hvor er der mange skønne ting jeg godt kunne tænke mig. De små skøjter er da bare så bedårende, dem forstår jeg godt du skulle have ind.
  Jeg håber at nå ned til dig en tur inden jul, har du åbent i butikken på hverdage ?
  Kh Linda

  Ps. Jeg har lavet mit blognavn og min blogadresse om,så i kan an ikke se mig med mindre i logger índ på den nye adresse der er casarosen.blogspot.dk
  Mange hilsner fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Linda
   Du skal være velkommen - det kunne være rigtig hyggeligt :0) jeg har åbent tirsdage kl 15-18 og ellers kan du også lave en aftale.. tlf nr står på hjemmesiden. .
   Tak for info omkring din blog..så kan jeg finde dig igen ;0)

   Slet
  2. Jeg kan høre at Esther også vil med :o) hvis det passer med hende vil jeg se om vi kan komme næste tirsdag :o)

   Slet
 2. Sikke en dejlig gave, især når det har en personlig historie.

  Hilsen Maria

  SvarSlet
 3. Det var en flot adventsgave :)
  Der ser så hyggeligt ud hos dig.

  SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.