søndag den 6. december 2015

Blød adventsgave

Min mor og jeg har en fast tradition, med at give hinanden advents gaver.Idag var min pakke blød..og vamset..og så fin..


Gaven var et lammeskind fra et af mine forældres egne lam. Jeg havde beundret de fine skind, da de kom hjem fra garveren, men havde ikke lige forventet at få et i gave - dejligt.


Det har fået plads i den gamle gyngestol - her passer det perfekt. 


Bag gyngestolen er en bogreol - en lidt kedelig laminat udgave, men jeg har endnu ikke kunne finde den helt rigtige reol til at erstatte den endnu. Så derfor bliver den stående, for den er funktionel nok. Men derfor kan man jo sagtens gøre den lidt fin, med lidt gamle (og nye) sager..
 

Som jeg forudsagde igår, kom jeg til at købe et par nye Maileg nisser til samlingen. De bor nu her på reolen. Det samme har et par små skøjter, dem kunne jeg altså heller ikke stå for - det kan være farligt fristende at have butik lige hen over gårdspladsen - uf!


Nu er læsekrogen helt opgraderet og klar til at blive taget i brug..

RIGTIG GOD 2. SØNDAG I ADVENT
10 kommentarer:

 1. Det var da en rigtig lækker adventsgave :o)jeg har lige været inde og kigge på din butik, nøøøøj hvor er der mange skønne ting jeg godt kunne tænke mig. De små skøjter er da bare så bedårende, dem forstår jeg godt du skulle have ind.
  Jeg håber at nå ned til dig en tur inden jul, har du åbent i butikken på hverdage ?
  Kh Linda

  Ps. Jeg har lavet mit blognavn og min blogadresse om,så i kan an ikke se mig med mindre i logger índ på den nye adresse der er casarosen.blogspot.dk
  Mange hilsner fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Linda
   Du skal være velkommen - det kunne være rigtig hyggeligt :0) jeg har åbent tirsdage kl 15-18 og ellers kan du også lave en aftale.. tlf nr står på hjemmesiden. .
   Tak for info omkring din blog..så kan jeg finde dig igen ;0)

   Slet
  2. Jeg kan høre at Esther også vil med :o) hvis det passer med hende vil jeg se om vi kan komme næste tirsdag :o)

   Slet
 2. Sikke en dejlig gave, især når det har en personlig historie.

  Hilsen Maria

  SvarSlet
 3. Det var en flot adventsgave :)
  Der ser så hyggeligt ud hos dig.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥