Gå videre til hovedindholdet

En plads til afslapning

Så fik vi hængekøje i haven :0)


Det har længe været et ønske fra hele familien og forleden, da sønnen og jeg var ude at købe plantesække ( til det, indtil nu, lidt forsømte drivhus!), blev det også til denne hængekøje.

..en billig én af slagsen fra Jem&Fix. 
Her købte vi samtidig stropper til ophængning - super nemt..

Den er nu hængt op - og ikke mindst afprøvet i det skønne sommervejr vi har haft de sidste par dage - skønt!


Slet ikke tosset med sådan en plads - dog overvejer jeg allerede om vi ikke skal købe en til - der er nemlig kamp om denne ;0)

..mums, findes der noget bedre end danske jordbær?

Imorgen skal jeg til plantemarked i Vordingborg hallen. Jeg skal have en stand med lidt lækkerier fra butikken - men tænker jeg også liige skal rundt og se om jeg ikke kunne blive fristet lidt hos plante sælgerne. Hvis du er i nærheden kan du jo lægge vejen forbi - det er fra kl. 10 - 15.


Kommentarer

  1. Åhh, hvem der dog havde et par træer og en hængekøje. Hvor ser det dog hyggeligt ud og jeg forstår nu godt der er kamp om pladsen.
    Hvis ikke jeg havde været i det nordjyske, så havde det da været fristende at komme en tur til smukke Stevns.
    Rigtig dejlig dag til dig.
    Kh Linda

    SvarSlet

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥

Populære indlæg fra denne blog

Bord dekoration

I går havde jeg besøg af 7 skønne tøser - og en lækker lille baby pige :0)  En god blanding af familie og veninder. Hold op hvor fik vi sladret og grinet - dejligt! Ren balsam for sjælen med sådanne stunder.. På bordet havde jeg lavet denne dekoration. Et gammelt bræt, pyntet med et par store bloklys, hortensia ( jeg aner en efterårs favorit blomst..) og små græskar.  Det hele er bare lagt på - dvs. ingen vand til hortensiaerne - de tørrer bare lige så stille ind. På græskarrene havde jeg, i hver ende af brættet, bundet et lille metal skilt med hver sin tekst..  En enkel og let dekoration, der er let at varierer efter årstiden og anledningen.

Verdens nemmeste småkager..

Igår var jeg hjemme med ungerne.. Ja egentlig var det meningen, at det kun skulle være lillesøster og mig der var hjemme - storebror skal jo passe sin skole ;0) Men sådan kom det ikke til at gå - vi sad nemlig fast med bilen for enden af vejen, da vi var på vej til skolen ( behøver jeg sige der særligt var én der jublede højt - smiler..). Så derfor endte det altså med at begge børn var hjemme - og det var rigtig hyggeligt.. Vi havde en stille og rolig dag - ungerne lavede perleplader, legede både ude og inde, så lidt film - og så bagte vi altså disse småkager, som vel nok er verdens nemmeste og et dejligt lille projekt som ungerne stort set kan klare selv ( til stor glæde og stolthed for dem..) Opskriften kommer her - hvis du selv skulle få lyst til et lille kage-bage projekt ;0) Havregryns småkager: 50 g smeltet smør 2 dl havregryn 1 ½ dl sukker 1 æg 1 spsk mel ½ tsk vaniliesukker 1 tsk bagepulver Smørret hældes over havregrynene og de øvrige ingrediense

Advent inspiration

Som tidligere skrevet har der været travlt i butikken med workshops mv. Jeg tænkte jeg ville dele et par af advents dekorationerne med jer - måske kan I blive inspireret :0) Til begge dekorationer er der stort set kun blevet brugt materialer fra naturen. Den første er en halmkrans, hvor jeg har limet bark på. Herefter er kransen pyntet med forskelligt mos og lavgrene,  husløg og små glimmer agern.  Lysene er smukke grønne lys, sat i små zink lysholdere. Den anden dekoration er lavet i en gammel murstensform. Her er brugt gran, blød ene, eukalyptus, forskelligt mos og lavgrene. Lysene er sat i høje lysholdere - det er måske svært at se på billedet, men lysene er lak lys, som jeg som noget nyt har fået i butikken.  Dem er jeg lidt vild med ;0) Vores egen advents dekoration har jeg ikke fået lavet endnu..men jeg har en ide - og jeg håber du har fået ideer til din dekoration her, hvis du ikke allerede har lavet den.