søndag den 7. september 2014

Projekt træhytte #2

Så er det vist på tide med en lille opdatering om Projekt Træhytte.Der er nu ikke lang tid til træhytten er helt færdig og jeg bliver faktisk næsten lidt misundelig, omend jeg synes det er lidt grænseoverskridende at færdes i de højder ;0)

 
Men udsigten deroppe er altså fantastisk..


Træhytten har nu fået tagpap, vinduer og dør og arbejdet med sidebeklædningen er begyndt. Idag blev gangbroen færdig.
  Ja faktisk kan man vel næsten kalde den en lille terrasse..


 Han kunne faktisk godt have en lille stol stående, der ved siden af døren ik..

Et lille kig op i trækronerne..

Nu er der snart klar til indretning - jeg har lovet at sy nogle store puder og så må vi lige forbi tæppehandleren, for at se om vi kan finde en rest gulvtæppe.
Tænker det bliver et yndet tilholdssted - særligt når lillesøster driller for meget. Sønnen har i øvrigt tjekket om den trådløse netforbindelse, kan række derud - og det kan den :0) Så det er ikke sikkert vi kommer til at se meget til ham og kammeraterne.. 

Mmm gad godt være 9 år igen..

4 kommentarer:

 1. Sikke en fantastisk hytte oppe mellem trækronerne. Så kunne jeg også godt drømme om at være 9 år igen :-) har altid elsket huler. Glæder mig til at se den indeni, når du får syet store puder, som drengene kan slænge sig i.

  SvarSlet
 2. Hvor ser det godt ud. Det er alletiders gode ide. <3
  God dag.
  Knus Birgitte

  SvarSlet
 3. Fantastisk barndomsdrøm :-) Jeres søn er en meget heldig dreng :-) Glæder mig til at se indretningen, det ender med at hele familien vil hygge deroppe i trækronerne :-)

  SvarSlet
 4. hej
  ja, det er sundt og skønt med hjemmelavet saft, men du ved vel , du ikke behøver ribbe bærerne. jeg vil foreslå dig at investere
  i en saftkoger i stål, når den kommer på tilbud, jeg fik en i Netto sidste år til 99 kr.( måske fordi det var den sidste) . hvis du har mange æbler i haven, der falder ned og får stød, er det bare op i gryden og vupti har du saft. Du kan så også lave lidt gele.
  Skøn hule!!!
  hilsen Kirsten Hillerød

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar. Det gør mig rigtig glad ♥